Desna slusalica na EX71 je neki dan otisla na kavu sa odinom, tako da trazim nove slusalice, po mogucnosti jeftinije od ovih.
Znaci do nekih 100 kuna, a prioritet su udobnost, cvrstoca i kvaliteta zvuka.
Desna slusalica na EX71 je neki dan otisla na kavu sa odinom, tako da trazim nove slusalice, po mogucnosti jeftinije od ovih.
Znaci do nekih 100 kuna, a prioritet su udobnost, cvrstoca i kvaliteta zvuka.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nije proslo niti godinu dana i ove su mi krepale, isto desna slusalica. Da ih zlostavljam i trgam shvatio bi, no ovako me napustiti... smrc. Sony EX32LP RIP
Nego, dal ima netko kakav prijedlog? Cijena oko 200 kn, a osim kvalitete zvuka glavna stvar je ergonomija, koja je kod ovih i EX71 koje sam imao bila prvoklasna - nakon nekog vremena sam zaboravio da ih uopce imam.
Ako ne nadem nesto bolje vjerojatno cu uzeti ove ponovno. Edit: budem probao i preko garancije nesto...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks