uglavnom vecina Sony modela osim flash mp3-ova podrzava daljinski upravljac, i ima konektor na sebi, znaci discmani, HDD mp3-ovi, MD playeri itd...problem je...doticni daljinski upravljaci, ako ne dolaze sa playerom su pre_fakin_skupi, i kod nas ih nema, niti ih je ikada bilo, pratim to jos odavo, npr,za NW-a3000 koji sam ima daljinac je kostao 100€, a nis posebno, samo tipke bez displaya ikakvog, na Mz-N10 sam razbio daljinac i dosao me 59gbp u Engleskoj, a kod nas ih je NEMOGUCE nabavit, kod MD playera i discmana rjesenje je bilo kupit bolji/skuplji player i daljinac bi dosao serijski, al sa mp3-ovima ne idu nikako, a razlog je i logican, vecina ih je dovoljno mala da se nose u djepu, pogotovo flash-ovi sa kojima daljinac nema smisla nikakvog, ovo je za Sony, za druge marke ne znam al sumnjam da rade daljince za playere, to uglavnom samo Sony ima/imao je obicaj, i Panasonic al u manjoj mjeri,
inace koji player imas? do 1-2 Gb su svi flash i nema smisla radit kao sto je vec netko naveo, daljinski jer se lako objese oko vrata,

Odgovori uz citat
Bookmarks