Sony EX-51 ...bass mi je bolji nego kod onih velikih
Skuzio sam, mp3 mi je prestar, isprobao sam na Sony-evom mp3 i radilo je super, bass je predobar....
Samo ono, neznam dali te slušalice rade na svim mp3 jer imaju 0.1W...
Sony EX-51 ...bass mi je bolji nego kod onih velikih
Skuzio sam, mp3 mi je prestar, isprobao sam na Sony-evom mp3 i radilo je super, bass je predobar....
Samo ono, neznam dali te slušalice rade na svim mp3 jer imaju 0.1W...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Da se pohvalim, kupio sam si sennheisera mx55. Slusalice definitivno ne ostavljaju najbolji prvi dojam, na originalnim postavkama mp3 equlizera gotovo nemaju basa, ali zvuk je jako cist. Kasnije sam stavio na maksimalan bas i slusalice su dobile onaj wow efekt, jednostavno je nevjerojatno koliko su kvalitetno napravljene, do deformacije zvuka ne dolazi ni preko rotela sa jacinom zvuka podesenom skoro na pola! Koss i mx400 je tada nemoguce slusati. Cini se da je dobra izolacija, ali to cu tek vidjeti preko radnog tjedna u gradu. Sve u svemu odlicne slusalice, ali ih se mora "tjerat"(ne preporucam uzimati navedene slusalice za jeftiniji mp3 player) kako bih pokazali ono sto zapravo mogu.
mala obavijest: prije 10 dana sam napokon dobio odgovor na mail koji sam poslao još ljetos- u Sancta Domenici su dustupne Sony Mdr-ex90Lp po cijeni od "samo" 659kn!!, pa navalite
, neki sada će reći da su iste kao one što se dobiju sa NW-s703/705, ja nebi rekao, mislim da su to ista nagađanja kao kada se govorilo da su Ex71sl istw kao Hpm70 koje dolaze sa w800/810.., a osobno sam se uvjerio da je razlika ogromna u korist ex51/71
ako ne budem zadovoljan sa s705 original slušama ove zasigurno padaju, btw, ako neko oče cx300 za 250kn nek se javi![]()
jel imao ko prilike probati jbl 220 reference?
vidio ih u preradovicevoj, no cijena od 550 kn me malo zaustavila.
e da, i vidio neki dan na kupiprodaj neko prodaje ove B&O
čovjek ih prodaje uz ipod,več sam se interesiro neki dan za kolo bi ih dao i reko je da prodaje isključivo u kompletu
dali ima gdje u varaždinu kupit te famozne Koss The Plug sluške??? gledam na stranicama od vemila,hgspota... ali nema ništa.... pa ako tko zna....![]()
Bookmarks