cx300 od sennheisera.....al su malo skuplje ...399 kn u technomaxu....![]()
cx300 od sennheisera.....al su malo skuplje ...399 kn u technomaxu....![]()
Izvorno postao Stewanov
Kupi KOSS the plug, ako volis tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump tump glazbu.
ako ne, nemoj!
Izdvoji koju kunu vise i ubodi KOSS portapro. Nisu "in ear", nisu nove (model iz 80ih, ali za tu lovu nenadjebive).
Ili opet izdvoji koju kunu vise i kupi Sennheiser PX100 ili PMX100
Koss the plug mi dolazi...![]()
A ovo ostalo kaj si mi nabrojao ne dolazi u obzir...jer nemam namjeru nosit nekakav teret na glavi....![]()
A Sennheiser PX100 ili PMX100 su mi bezveze odvratne do boli i nebi ih stavio na glavu za neznam kakve novce....![]()
nije mi jasno,ti hočeš da ti sluške lijepe budu,a ne da zvuk bude fenomenalan??
ne..neg necu da mi strse sa glave..ocu samo kad sam vani inear..i nis drugo ne dolazi u obzir.....
Za doma imam...Sennheiser 212pro.....a za van ocu inear....![]()
Sve je to stvar ukusa... Nekome su Koss portapro odvratne! Meni su nevjerojatno kool... design s pocetka disco ere, totalno retroIzvorno postao Stewanov
![]()
Ali meni design ionako nije bitan, vec zvuk... dakle, jos jedanput: iskrene preporuke svima za:
![]()
e stari...ne želim da ljudi bulje u mene po gradu![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Stewanov
Ovaj model komotno može nositi B&O natpisHeben design
da, al kad dam 400kn za sluše ne mislim ih gledat...Izvorno postao ::diaboliq::
![]()
što se tiće dizajna, vidi ovo
kad te dođu kod nas, isti dan idu u moje uši![]()
Izvorno postao bobe
Ja ciljam na B&O A8. Oh yes, they´ll be mine..
![]()
za taj novac koji češ ih platit (cca 1000kn) možeš dobit niz boljih slušalica, što zapravo uopče ne čudi ako gledamo da prvo plačaš dva slova (b&o) a onda kvalitetu.Kužim da pucaš na stil, jedinstvenost, dizajn ali b&o je prvo to pa tek onda "tehnikalija" ...moj savjet ti je da kupiš nešto bolje za te novce, zajebi dance.
AngelsMightHaveBeenEaten & MyDreamsMightBeEatenAsWell..Izvorno postao sodom
![]()
odi do b&o dučana pa ih probaj poslušat na playeru na kojem bi ih koristio,ako tebe zadovoljava omjer cjene i kvalitete uzmi ih jel izrada slušalica je odlična,no moja ti je preporuka da poslušaš i druge slušalice u rangu.
uuuuuuuuuu dobre slušalice, bit će vjerovatno dosta para
Bookmarks