Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 445

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedy051 Pregledaj post
    Možete li mi preporučiti neke slušalice do 100 kn. Koristio bi ih za mob Samsung Galaxy Ace.
    Koliko su slušalice u ovom rangu lošije od ep630??

I mogu li se naći u kvalitetne in-ear slušalice koje su ujedno i handsfree (imaju integriran mikrofon, a spajaju se samo na jedan 3.5mm jack)?

Hvala
    Preporučam Meelectronics M9P (P je oznaka za slušalice sa mikrofonom)
    Prati http://www.facebook.com/MEElec za akcije. Svaki petak se objavljuje neka akcija koja traje vikendom. Kupio sam bio M9 koje su u rangu cx300 a bolje od EP630. EP-630 sam imao davno, bile su zakon ali krepala lijeva. Na jednu preporuku sa foruma sam uzeo M9 i bile su zakon, njih sam dao frendu i naručio M9P sa mikrofonom i opet su zakon Od izrade, do kvalitete zvuka i opreme za tu cijene (još i bolje ako pogodiš akciju) Imaš stvarno velik izbor, od sluški za bas, pa do onih koje idu preko uha, pa ovih keramčkih koje su top ponuda... dostava je iz amerike, 7$ sluški ovisno o cijeni ali oko 20tak $
    Ako tko želi savjet, mogu dati jer sam dosta pratio te modele i računao kad su akcije jer se dostava i vrijednost sluški treba spustit ispod 30$ zbog eventualnih problema na carini, naravno, može se odabrati po želji pa možda platiti na carini razlike.
    Ja sam prošao ovak:
    sluške M9P 24,99
    3.55mm adapter za skype 4,99 (trebalo mi je nešto da bude više od 25$ jer se tad aktivira popust za shippin a i fora mi je stvarčica
    shipping (poštarina) 6,95 (stiže za oko 10 dana)
    popust 8.99
    total = 27,94 (cca 140-150kn)

ako netko želi neke druge, mogu se dobit jako dobre sluške za nisku cijenu
    Zadnji uredio jolly_bravo : 14-10-2011 u 20:25
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

Slične teme

1. Pokvarene slušalice
    By .El Nino. in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 25-11-2005, 21:04

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove