našao sam x64 drivers
....nisam do kraja
jeluopće postoji!!!!!!
imam pk2 drivers ali mi ne rade u x64 windowsima, dali uopće postoje driveri i gdje ih mogu naći ...
...već cijeli dan tražim
...još ako netko zna ... zeznuo sam si mob, odnosno software da mi više ne prepoznaje memorijsku karticu
molim bilo kakav odgovor ... makar gdje da tražim ili slično ... nije potreban 100% odgovor
hvala
Zadnji uredio tekkkkno : 28-10-2006 u 16:48
našao sam x64 drivers
....nisam do kraja
jeluopće postoji!!!!!!
Zadnji uredio tekkkkno : 28-10-2006 u 18:07
i ja sam mislio da je taj ... točnije prepoznao je modem ali onda traži logger i ukupno tri drivera kojih nema u paketu
...tako da na kraju ništa nisam napravio
ako možda netko ima način za instalaciju neka javi
hvala
Zadnji uredio tekkkkno : 29-10-2006 u 12:47
...fali mi još driveri za accesor, itd (pk tools)
ne znam jel proces isti, al de pogledaj ovaj tutorial
nemam taj PST ...sa driverom mi prpozna mob kao modem ali ništa ne mogu raditi s tim ... radim sa flashbackup i p2ktools (i traži me još tri drivera kojih nema u paketu za x64), ali mi trebaju driveri za win x64
Zadnji uredio tekkkkno : 29-10-2006 u 12:46
Vidi kaj sam našao u Threadu koji se zove MOTOROLA SUPERTHREADIzvorno postao tekkkkno
Greška ispravljena evo pogledaj ovdje
Piše ti Driveri za 64-bitne OS
ne mogu otvoriti taj link
Zadnji uredio tekkkkno : 29-10-2006 u 12:47
Izvorno postao fliponja
to sam i ja našao ali fali dodatni driveri za p2ktoll da može prepoznati mob...ovako prepozna samo modem ali to mi ništa ne znači
ipak hvala
Zadnji uredio tekkkkno : 29-10-2006 u 13:36
ima li još kakvu zamisao????
ajd ovako:
ovdje imas neke motoroline programe: http://www.v550-site.com/programi/
A ovdje imas neke tutoriale: http://www.v550-site.com/tutorials/
sretno
Driveri su dobri nego imaš problema pri instaliranju istih na comp! Kako sam se i sam susreo sa time našao sam jedan od načina kako ih instalirati! Skini si PST pa ga instaliraj! Spoji mob sa cablom i pokreni PST! Postoje dvije solucije:Izvorno postao tekkkkno
1. Prepoznače new hardware pa bu te tražio instal istog-ručno odaberi mjesto na kojem si instalirao PST
2. Prepoznače new hardware pa bu te tražio instal istog-ručno odaberi mjesto
na kojem ti se nalaze driveri koje si skinuo sa neta
Ako niti u tom slučaju ne prepozna onda sljedi postupak brisanja drivera iz regya kako je opisano u Superthreadu! Postupak je isti i za 32-bitne i za 64-bitne OS-e
Automatic-Sam će možda pronaći
Manuelno-Ručnopronašal buš sigurno ako postoji
pa jednostavno nek procita one tutoriale, i sve ce mu biti jasno.. samo ne.. oce bas da mu se sve nacrta
ma sve sam isprobao, a PST uopće nevalja od programa za mobitel...sad ga više ne mogu ni deinstalirati...izgleda da vama treba crtati!!! ... one win zakrpe kad se instalira PST iz tutorijala uopće neće instalirati jer ne odgovaraju OS-u, sam OS to javi
još jdnom
win prepozna mob kao modem , ali ako hoćeš upotrijebiti pst ili neznam traži:
-Motorola Accesory
-MCU Data Logger
-Test Command
drivere kojih nema u x64 verziji na vašoj stranici, odnosno nigdje ne mogu naći
jedino što neznam jeli stvarno moram nešto izbrisati iz systema, odnosno regya još ponovno
a probat ću još, ali ne treba crtati jednostavno programi za rad sa mobom traže joššššš...što nemam
Zadnji uredio tekkkkno : 29-10-2006 u 19:55
Nadam se da bu ti onda ovo pomoglo!Izvorno postao tekkkkno
On the Install-CD with dhe Mobile Phone Tools is also a Driver-Inf File (in my case it was named 'USBMOT2000.INF'.
Copy this File on your Desktop, and Open it with your favourite Editor
you shuld find some lines like these:
[Manufacturer]
%Motorola% = Motorola
[Motorola]
%USBCDMA% = USBCDMA, USB\VID_22B8&PID_0005
%USBPATRIOT% = USBPATRIOT, USB\VID_22B8&PID_1005
...
Change them to:
...
[Manufacturer]
%Motorola% = Motorola,NTamd64
[Motorola.NTamd64]
%USBCDMA% = USBCDMA, USB\VID_22B8&PID_0005
%USBPATRIOT% = USBPATRIOT, USB\VID_22B8&PID_1005
...
and Save the File as USBMOTX64.INF
Connect the Phone with your USB-Cable, and use this modified INF-File for USB-Modem-Driver Installation
To je post od lika koji ima AMD64
to je driver samo sa usb
i to sam napravio ali to je da win prepozna i spoji mobitel sa kompom i to radi ali nije dovoljno
p2k tool traži jjjjoooošššš
pa daj me skužite
P.S. sjebao sam cijeli system sa pst-om glup je program, a ne mogu ga deinstalirati jer se zavukao negdje i sam se pali u systemu
Motorola jos uvek nije napravila drajvere za 64 bitne sisteme,tako da nista cudno ako ovi nerade...Uostalom vecina programa za motorolu ti i onako nece raditi na 64 bitnim windows-ima.
hvala JA SAM... napokon netko normalan
mislio sam i sam to ali znam da ima ljudi kaj rasturaju PC-e pa mmmooožžžžžddda netko zna, ali izgleda da je stvarno nemoguće ostvariti moje želje u ovakvim uvjetima
...jedino me sad muči kako maknuti PST jer se nije cijeli instalirao zbog win xp patcheva, uzima mi PF memory sto na sat ... pa ako to netko zna neka pomogne (nemam namjeru ponovno reinstalirati windowse)
...probao sam sa svim mogućim deinstaletima (ccliner, total commander, windowsovim itd...) možda ima još kakav za koji neznam... ako netko zna hvala unaprijed!!!
Ovo su driveri koji idu na x64 i na drugim forumima isto se o tome govori i svi stavljaju ove drivere pa im radi!Izvorno postao tekkkkno
http://rapidshare.com/files/1350034/...ivers.rar.html
Moguče da ide samo na v3!
Jedino možda imaš problema pri instaliranju kao i dobar dio ljudi koji je stavlja drivere 2.9 ili bilo koje drivere na x32
Jesi siguran da sa tim drajverima spajaju e398?Pitam to posto on nije jedini koji je imao problema sa tim drajverima (desavalo se i na MoMo forumu) tj za v3 rade bez problema ali ostale ne prepoznaje.Izvorno postao fliponja
Nisam siguran za e398 ali bio je u pitanju v600! Koliko znam to su prerađeni driveri koje je napravio čini mi se forumaš "black" sa Motoxa za x64 i ovi nisu samo za v3 nego ide i sa ostalima! Evo ovo je on uplodao na rapid pa kome treba neka proba!Izvorno postao JA_SAM
http://rapidshare.com/files/1427103/...64bit.rar.html
Koliko sam skužio prvo je tip čini mi se "rasillion" ili tako nekako prepravio drivere za svoju v3 ali vremenom su obradili te drivere da idu i na ostale motorole!
U svakom slučaju ništa ne košta probati! E da ne zaboravim, u jednom postu si napisao da večina programa ne paše na x64 ali ja sam čuo da su skoro sve nove verzije napravljene da idu na obe platforme! Nadam se da sam dobro čuo!![]()
hvala na trudu, nadam se da nisam nekog uvrijedio...
pozdrav
Bookmarks