a jeli to za stalno ili će se u nekom skorijem roku moći otključati i taj mob?Izvorno postao Inovator
a jeli to za stalno ili će se u nekom skorijem roku moći otključati i taj mob?Izvorno postao Inovator
Box za customizaciju novih SE košta 2000 eura i samo za to služi tako da je to neisplativo.
Valjda samo dok se ne pojavi vise novih SE u upotrebi?
Naime u dogledno vrijeme planiram mozda isto nabaviti K610 iz T-Mobile, ali ga koristit za TELE2, pa bi bilo dobro da se da otkljucati.![]()
pa da, kod mene je ista situacija samo kaj sam ga ja kupio iz vipa... ništa, morat ću pronać neki vip broj za korištenje dok se ne omogući otključavanje ovog mobaIzvorno postao ravilov
čim bude moguće, obavijestit ću vas, jer je stvar vrlo velika, svi novi SE i neki modeli drugih marki su na DB2020 platformi. zasad mogu samo flashat i čitat user kod, od unlocka ništa. dotad, morate se strpitIzvorno postao marke
ima nacin da se stavi orginalni softver a da se ne izgubi garancija a taj je da odes kod sluzbenog servisera
Koji je sluzbeni servis...od t-mobajla..a koji od vipa tak da znam.di da ga odnesem na micanje vodafone ili t-comovog branda.....zavisi koji cu uzet.....preg oglasnika...a da ne gubim garanciju....![]()
Ili jednostavno mogu otic u electromagic....???
Bookmarks