kabel mi se za sada pokazao nekako najjednostavniji za upotrebu. samo što je jako osjetljiv kontak kabela i telefona pa mi ponekad veza pukneslanje fajlova je sporije nego preko bt-a ali i ta brzina opet ovisi o modelu telefona.
kabel mi se za sada pokazao nekako najjednostavniji za upotrebu. samo što je jako osjetljiv kontak kabela i telefona pa mi ponekad veza pukneslanje fajlova je sporije nego preko bt-a ali i ta brzina opet ovisi o modelu telefona.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ako planiraš kupnju, onda radije BT, jer kabel koji kupiš možeš koristiti samo za taj mob, a BT ti ostane za sve ostale mobitele koji imaju BT... A kabeli su nerijetko znatno skuplji od BT donglea...
istina.. ali bt zna stvarati probleme. meni je prisjeo nakon neuspješnog instaliranja bluesoleil-a![]()
Bluesoleil je teški shit... Jednom ga imao i više nikad...
pričaj mi... ja ga ne mogu skinuti s kompazalijepio se govnar i smrdi mi na hardu. napravim deinstalaciju, restartam komp i on je opet tu.. njesra
kabel brži, bluetooth moderniji i praktičniji pa si odaberi...
na kraju ti je svejedno... ali po meni bolji je bluetooh nema zajeb... sa kablovima... i kabel se ošteti nakon nekog vremena...
EDIT:
koristim bluesoleil i nikad problema... ljudi treba ga znat poštelat! nemožete iz neznanja suditi... bluesleil je predobar...
frish... baš zato što si ga imao samo jednom zato ti nevalja...
Seriously?
Imao sam ga na poslu i ludio sam uz njega... Ne treba mi nikakav poseban softver za prebacivanje fajlova...
Bookmarks