Kabel je pod broj 1. onda blutut br 2 onda IC 3. , a ak imaš prebacivati na neku memorijsku karticu onda 100%- Card reader, šiba podatke ko da ih na HDD obrađuješ
Kabel je pod broj 1. onda blutut br 2 onda IC 3. , a ak imaš prebacivati na neku memorijsku karticu onda 100%- Card reader, šiba podatke ko da ih na HDD obrađuješ
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Meni je card reader najdrazi! Kabel me zivcira jer puni bateriju pa nesmijem svako malo prikljucivat na minutu, dvije a bluetooth me pita za primanje svake pjesme sto itekako zivcira kad prebacujem 50,60 pjesama od jednom...
kabel mi se za sada pokazao nekako najjednostavniji za upotrebu. samo što je jako osjetljiv kontak kabela i telefona pa mi ponekad veza pukneslanje fajlova je sporije nego preko bt-a ali i ta brzina opet ovisi o modelu telefona.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ako planiraš kupnju, onda radije BT, jer kabel koji kupiš možeš koristiti samo za taj mob, a BT ti ostane za sve ostale mobitele koji imaju BT... A kabeli su nerijetko znatno skuplji od BT donglea...
istina.. ali bt zna stvarati probleme. meni je prisjeo nakon neuspješnog instaliranja bluesoleil-a![]()
Bluesoleil je teški shit... Jednom ga imao i više nikad...
pričaj mi... ja ga ne mogu skinuti s kompazalijepio se govnar i smrdi mi na hardu. napravim deinstalaciju, restartam komp i on je opet tu.. njesra
Bookmarks