probaj ponovo instalirat mobile phone tools najbolje skini novu verziju imaš je ovdje negdje na forumu....
zdravo svima!
imam moto v3 razr vech duze vrijeme i odkad je imam postoji mi problem sa spajanjem moba na pc putem usb kabela.ponekad mi se spoji i sve radi kako treba a nekad neche....ovisi kakve je volje ...
npr. jedan dan oche,a onda cijeli tjedan ne zeli da se spoji pa onda uspije nekad....zashto to tako?ima li lijeka?
ne razumin se puno u mobitele i u pc...samo znan priko multimedia studia pribacivat slike i melodije i toeto...![]()
molim vas za pomoch
probaj ponovo instalirat mobile phone tools najbolje skini novu verziju imaš je ovdje negdje na forumu....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
prova san reinstalirat vishe puta....ali opet....
raspita san se bio medju nekim ljudima koji isto imaju moto v3 i njima isto kada pokushavaju prebacivat neche...
imam i memorije....neznam u chemu je problem....imash li mozda link te nove verzije?
vidio sam na netu motorola mobile phone tools deluxe.. .ali nie mukte...
instalirao san moto phone tools deluxe,ali nishta...opet isti kok
Zadnji uredio Inovator : 31-10-2006 u 00:39
Vrlo vjerovatno ti je problem u kablu, odnosno u konekciji s mobom, taj dio zna biti problem, pogotovu kod neorginalnih kablova.Izvorno postao Đek
S druge pak strane ti je moguce problem i u USB portu na kompu, probaj u neki drugi staviti pa vidi jel se ista stvar desava.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
kabel je origigi,sad san prova na josh jedan...moga bi provat na drugi usb port na pc....fala:bunny:
Bookmarks