Može sa ProfiExplorerom (dolazi sa ProfiMailom),on jedini obilazi DRM zaštitu slanja.Izvorno postao Dark
Prvo probaj upariti uređaje pa onda šalji i nebi smjelo bit problema.Izvorno postao shiljak
Može sa ProfiExplorerom (dolazi sa ProfiMailom),on jedini obilazi DRM zaštitu slanja.Izvorno postao Dark
Prvo probaj upariti uređaje pa onda šalji i nebi smjelo bit problema.Izvorno postao shiljak
Krivo sam shvatio pitanje. Mislio sam da želi na Samsungu koristiti sis programe...Izvorno postao sms freak
![]()
Sta da uparim? Ne kontam???Izvorno postao sms freak
Ukljucis bluetooth, odes traziti nove uredjaje, uparis se sa onim uredjajima kojima zelis poslati sliku. U galeriji nadjes sliku i odaber opciju salji preko bluetootha. Trebalo bi raditi. Ma i kakve veze ima symbian emulator sa slanjem slika?Izvorno postao shiljak
moj samsung ima samo infrared. Ukljucim infrared i primaknem drugi telefon i nace da ga detektuje valjda zato sto nije kompaktibilan sa nokiom...Tako sam i cuo...Izvorno postao SEGA
Ajde napisi modele mobitela koje zelis povezati, jer koliko vidim prema postovima pokusavas povezati neki samsung koji ima samo irda i 6630...Izvorno postao shiljak
Ako je u pitanju 6630 ne znam kako to misliš obaviti jer ona nema IrDA
samsung (nesto 660) sa 6600Izvorno postao Dark
Bookmarks