nemam nista protiv benq-siemensa i volio bi da uspiju,ali pored ovako strasne konkurencije bit ce vrlo tesko.sonyericssonu je uspjelo,ali sony je gigant koji ne zna za neuspjeh i ima gotovo neogranicena sredstva.![]()
nemam nista protiv benq-siemensa i volio bi da uspiju,ali pored ovako strasne konkurencije bit ce vrlo tesko.sonyericssonu je uspjelo,ali sony je gigant koji ne zna za neuspjeh i ima gotovo neogranicena sredstva.![]()
Zeznuli su najvažniju stvar današnjice.
Rekamiranje.
To je u današnje vrijeme temelj dobre prodaje.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ma benq je sad propao zbog GLUPIH ljudi npr. k510 se prodao 3 puta više od c81, neznam zašto???????, isti primjer ef81(je da je spor, ali od čega je izrađen je nusporedivo bolje od v3x) vs v3x(kao da ni nema kamere, totalni užas) da možda na el71 piše nokia to bi bio najprodavaniji mobitel današnjice, ja tako šta nemogu razumit![]()
![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
ne kužim ni ja.ljudi su blesavi.
marketing to je jedina stvar koja bi ih spasila.
Istina...
T-mobile i VIP daju mnooooooogo više novaca u reklame nego u izgradnju i poboljšanje infrastrukture...
i voila... uspjeva im da nas pljačkaju... al nastranu sad to...
Siemens je izuzetna firma ( bila )
Siemens je u dvoje doba imao naajbolje poslovne mobitele...
dok nije sony ericsson preuzeo...
nokia je od pocetaka bila vise za mlađu publiku, ericsson je bio za starije, ali je bio totalno spor ( njihov software je bio uzasan ) na Txx seriji...
Sony je pravio dječje igračke, Motorola mobitele koji su nama izgledali smješni...
Tak da je siemens ( 35 serija ) bila jedna od naaaj serija mobitela...
Siemens je počeo polagano gubit... i nije biše bilo velikih uspjeha, a o tome koliko su bili dobri svjedoči i to da se i dan danas zna naći netko ko ima SL45 i njega recimo gledamo sa poštovanjem...
hehe, ono, SL45 je stvarno legenda... najbolji siemensov telefon ikad proizveden... daleko ispred svog vremena...
sad, ja samim pogledom na ime benq-siemens odmah pomislim.. pa kud benq... kaka mi je to marka... čovječe, pa njihove DVDe sam kupovao pa su crkivali, kupovo sam jeftinu elektroniku, sve neš nekvalitetno...
ipak Sony je oduvijek poznat kao kvalitet, a Ericsson od davnina poznat posvem i svachem... to je super simbioza...
a Siemens... heh, da se udružio sa nokiom... ( iako nokii to ne treba ) bilo bi legendarno...
nadam se da će promjenit ime, jer kao benq siemens... hm, ja ne želim posjedovat mob... stramota me zbog onog benq makar je siemens bio taj koji je propao...
ja ti velike firme mogu ocjeniti po njihovim web strranicama... pogledajte portale od SE, nokie i motorole... svaki pruža sve najbolje od svojih proizvoda, a pogledajte stranicu od Benq siemens, pa ko da je neko dijete iz garaže radilo za soma dolara... liči na stranicu za kolekcioniranje bannera i reklama te ponudu kreditnih kartica... mislim... ono... loše...
šteta...
ali ja iskreno želim sve najbolje siemensu... da nekako izda nešta ... uf, oni stari ljudi koji su volili siemens prije bi sad bili sretni da on ponudi nešta kvalitetno...
Zadnji uredio Sljaka : 30-10-2006 u 22:25 Razlog: ispravljeni tipfeleri
Mislim,ja nemrem smisliti da bi se siemens uružio sa nokiom....
evo, zatvorili su club-siemens
http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=53488
its all going down...![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izgleda da nema spasa...
Možda zato šta baš i nisu pogodili dizajn.Još nitko koga ja znam nije rekao da mu je C-81 ljepši od K-510,a kao šta se zna izgled nekoga modela puno doprinosi prodaji.Izvorno postao RedkinG
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks