Pazi malo NIKADA nebi pomislio da ima još 2 ikone ispod![]()
Pazi malo NIKADA nebi pomislio da ima još 2 ikone ispod![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
siemens jos od serije 55 zaostaje za sve jacom konkurencijom.nepouzdanost,spori i losi softveri,losa kvaliteta izrade i upitan dizajn, losa reklamna kampanja,sve su to razlozi zbog kojih siemens tone u propast.iako je benq preuzeo mobilni odjel siemensa i dao potrebnu financijsku injekciju,stari problemi su ostali,a benq se pokazao nedorastao da izvuce siemens iz krize.![]()
s ovim se slažem...Izvorno postao zmija
I mislim da je taj zaostatak za konkurencijom bio jako značajan za krizu u kojoj se sad ta firma nalazi...
Iskreno rečeno, kad se pojavio Sony-Ericsson mislio sam da će se slično dogoditi i njima, ali su oni ponudili mobitele koji su bili pristupačni širim masama a bili su dosta kvalitetni i imali su dosta opcija (prisjetimo se T610/630 koji su bili najprodavaniji mobiteli, pa k700, sad K750...)...
Nekažem da su Benq-Siemensi loši mobiteli, ali nekako kaskaju za konkurencijom... Imaju dosta toga za ponudit, ali ih prati lo glas Siemens mobitela...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da su slučajno napravili mob po uzoru na švedsko-japansku konkurenciju (recimo T610), ne bi sad bili na rubu bankrota.
Šteta za jednu firmu koja je npr. zadnji popularan mob imala u modelu SL-45.Poslije toga su počeli propadati.
Sjećam se ovog SL-45, kad smo svi u susjedstvu slinili za tim Siemensom, ali bio preskup. Mislim da je bio između 4 i 5 k kn. E, da su nastavili u tom pravcu...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izgleda da je Benq previše "zagrizao",u kupovine firmi koje su u gubicima pa mu se obilo u glavu.
A šta se izbornika na mobitelima tiče,mislim da do sada nije bilo mobitela koji nisam skužio za sat-dva,osim ovoga P-990 šta sad imam,neke stvari mi još nisu ni sad jasne![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
a evo ja sam od ajd da kazem malih nogu ljubitelj siemensa,i krenuo sam od c35i pa sve do SX1 kojeg i danas koristim.Sto se tice menija kod mobaca na s ve mobace sam se navikao,ali dok sam imao nokiu 6230i to je bila ama stvarno gnjavaza,dok su im symbiani super
Siemensi imaju kako bih to rekao "meni neogranicen mogucnostima" tak da mozes slat od mjuze slika,pa sve do igrica i aplikacija
no istina je da jos dok je siemens mobiles bio u sklopu siemensa a ne benq-a,nisu se trudili poboljsat proizvodnju mobaca.Ipak oni rade super elektrotehnicke i elektonicke stvari za industriju itd,pa mislim da su se orjentirali samo na to![]()
Pa bas to,dok je velika vecina drugih proizvodjaca vec imala color display,oni su jos uvijek imali monochrome,to je samo jedan primjer,adi su ostale stvari,tipa wap,polifone melodije,itd.Izvorno postao sfreak
Po meni zadnji Siemensov Mobitel koji je vrijedio je bio c25,i Bosch-ov 909 Dual S (hehehe Bosch pripada Siemensu),sve ostalo nis posebno.a baterije koje daju uz mobitel su nesto najgore sto postoji,svaka no-name baterija koju imas kupit na ebayu je bolja od originalne.
Imao sam A70 na kom je baterija riknula nakon 2 mjeseca,kupio maxxcellovu na ebayu,i vec skoro godinu dana super radi.
dosad sam imao 2 siemensa (c55 i CF62) i oba su nakon manje od 2 mj dala svoje. jednog sam na popravak nosio vise od 5 puta (CF62), ali i dalje se smo kvari, garancija mu kod nas nista ne vrijedi jer su mi na jednom i drugom promijenili sve sta se moze promijenit (tak oni vele) a mob ne izfrzi vise od mj i pol bez popravka. frendu je sl65 (ili tako nesto) riknuo za 2 tj i od tada je stalna musterija na servisu, kupio je novi siemens koji je radio cak 4 mj.
kvaliteta izrade dosta losa, sama plastika.
definitvno lose
Istina, u posljednje vrijeme Siemens se jako pokvario. Siemens je bio jako popularan kod onih prvih modela C35i, M35, ali donekle i serija 45. Siemens je čak prvi uveo i mp3 na mobitele. Nedugo nakon toga Siemens je počeo pomalo tonuti. Ostali modeli koju su bili donekle poznati bili su M55 i SX1. Serija 65 ih je totalno srozala. Kasnili su kod tehnologije, ali su bili jeftini.
Zaključak je da je Siemens bio nekada popularan, a zadnja nada s kojom su htjeli podići Siemens je bio SL75 i sada BenQ-Siemens s modelom EF81 (čiju ste reklamu mogli vidjeli na TV-u).
Moje je mišljenje da ovaj brand mobitela još ima šanse, samo trebaju se više potruditi i razgledati ponudu konkurencije.
Trenutno imam BenQ Siemensa C81 i mogu reći da sam zadovoljan.
p.s. to mi je 4. Siemens![]()
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
nemam nista protiv benq-siemensa i volio bi da uspiju,ali pored ovako strasne konkurencije bit ce vrlo tesko.sonyericssonu je uspjelo,ali sony je gigant koji ne zna za neuspjeh i ima gotovo neogranicena sredstva.![]()
Bookmarks