Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 107

Tema: D900 Moding

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda je glupo pitanje, ali pitacu svakako jer vidim da niko to ne spominje? Pa zar ne moze na D900i da se ubaci Firmware koji je recimo za D900 i obrnuto. Moj drugar je uspesno Flashovao SE k800i sa Firmware-om ok k810i.. Jer je mala razlika u hardware-u... Tako da mislim da kod D900 i D900i nema neke bitne razlike u hardware-u i trebalo bi da je ovo sto sam rekao moguce.. sta vise, cim budem nasao flash cable pokusacu da ubacim Firmware za D900i i to modovan - http://www.samsung-stuff.de/board/th...ef8c664f4e26e8 A mozda cu pokusati i jos neki modovan firmware za D900i ...

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Megahertz Pregledaj post
    Mozda je glupo pitanje, ali pitacu svakako jer vidim da niko to ne spominje? Pa zar ne moze na D900i da se ubaci Firmware koji je recimo za D900 i obrnuto. Moj drugar je uspesno Flashovao SE k800i sa Firmware-om ok k810i.. Jer je mala razlika u hardware-u... Tako da mislim da kod D900 i D900i nema neke bitne razlike u hardware-u i trebalo bi da je ovo sto sam rekao moguce.. sta vise, cim budem nasao flash cable pokusacu da ubacim Firmware za D900i i to modovan - http://www.samsung-stuff.de/board/th...ef8c664f4e26e8 A mozda cu pokusati i jos neki modovan firmware za D900i ...

Pozdrav,

Kod Samsung mobaća ne moreš tek tako lupit Firmware na drugi model, ne trebaš tražit okolo jer je to nemoguće, svaki CPU je programiran na rad Firmware, znaci sve one komande koje su u CPU AMR9 klase oni su specialno programirani da samo određen Firmware prihvaća.

Sony i Nokia su dva svijeta, zato ne se zbunjivat od drugih brandova

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. D900-Problem S pojačavanjem zvuka
    By X-Plosiv in forum Samsung
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 21-10-2006, 20:09
  2. D900 vs. K800 vs. N73
    By Symbeq in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 26-09-2006, 13:27

Bookmarks