jel postoji zvucnik za d900 kao sto je za d500 i di ga ima za kupiti? to je pravi mod![]()
jel postoji zvucnik za d900 kao sto je za d500 i di ga ima za kupiti? to je pravi mod![]()
pozdrav ekipi evo ja sam novi na forumu i novi vlasnik D900 i cisto jedno moje zapazanje koji sam okorijeli nokijas. Mob je ok i vrlo se brzo naviknes na sve i super je osim jedne stvari a to je baterija dalje necu komentirat tu je sve jasno.
Eto vidim da toga ima pun klinac a nije mi bas sve jasno meni se svida sve kako je trenutno u njemu i dok nevidim kod nekog neki drugi bolji sw nemam namjeru nes mjenjat.
e sad imam jedan problemcic i citao sam dosta al se nesjecam da sam vidio negdje ovo : 1 nemam poruke u odlaznim i poslanim jednostavno ne postoje.
2.kad odredim samo memoriju telefona za kontakte i dalje mi se prikazuju svi kontakti i sa kartice eto toliko za sad
sta se tu treba odraditi da to prosljaka a da sve ostalo ostane isto sto se tice grafike i tako. hvala na odgovoru vidim da ima jake ekipe ovdje pozdrav![]()
NOKIA E71
Bookmarks