Program kojisluži za pregledavanje i obradu slika, Picsel viewer je intergriran u Softu od D900 i drugim modelim od SGH-a.
PS: jedino kod D900i nije intergriran..![]()
A šta je picsel viewer?
D900i
Program kojisluži za pregledavanje i obradu slika, Picsel viewer je intergriran u Softu od D900 i drugim modelim od SGH-a.
PS: jedino kod D900i nije intergriran..![]()
Pa ja na D900 imam.
Nije li trebao "i" bit nadogradnja, poboljšanje?![]()
Da pitam, postoji li koja mogućnost staviti drugu melodiju na D900 za poruku BEZ flashanja pošto se s tim ne snalazim?
Ne nece ici, patch se povezuje na firmware i na kraju se firmware flashira. Samsung nema tu mogucnosta kao SE !
zdravo svima, pitanje za exotica u vezi D900i,ako imas vremena pogledaj na mobile review,pogotovo ruski sajt. jasno se vidi da koriste D900i na slikama jer je tokom testiranja u pozadini bio ukljucen radio,u gornjem lijevom uglu ekrana ikonica za radio(sto D900 nema) i otvara ,tj. ima pocsel viewer beta verziju. pregledao sam xy linkova da nadjem odgovor,ali nista. imam firmware D900IDXGE1. hvala
bok, evo posto se moja motorola v3i pokvarila, danas sam nabavio na crno samsung d900 verzija FW D900JPFG6. pa me zanima je li to stari ili noviji FW?
par pitanja u vezi d900i
1.da li telefon podržava 2GB karticu?
2.jel podržava pdf i word dokumente? naime prebacim na telefon,ne mogu otvorit nitijedan fajl...ispravite me ako šta griješim...
3.kako maknut tmobile logo sa wallpapera? znam da je bila neka fora u vezi tog micanja...
2. D900i ne može otvarati office dokumente ni pdf, ovdje imaš malo više o tome:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44594
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio bur3k : 25-11-2007 u 12:16
ok maka sam tmobile logo.al mi i dalje nije jasno do kolko gb podržava? dali postoji neka java aplikacija il unaprijeđeni firmware za pdf i word dokumente?
Mozda je glupo pitanje, ali pitacu svakako jer vidim da niko to ne spominje? Pa zar ne moze na D900i da se ubaci Firmware koji je recimo za D900 i obrnuto. Moj drugar je uspesno Flashovao SE k800i sa Firmware-om ok k810i.. Jer je mala razlika u hardware-u... Tako da mislim da kod D900 i D900i nema neke bitne razlike u hardware-u i trebalo bi da je ovo sto sam rekao moguce.. sta vise, cim budem nasao flash cable pokusacu da ubacim Firmware za D900i i to modovan - http://www.samsung-stuff.de/board/th...ef8c664f4e26e8 A mozda cu pokusati i jos neki modovan firmware za D900i ...
@Megahertz d900 i d900i hardwaer-ski različiti zbog radija ,nemožeš samo tako lupit d900 forimware u d900 ,a to s k800 i k810 oni su isti hardw.samo što je vanjski izgled različit
Ali ..da li moze da se na D900 ubaci Firmware od D900i i da on radi... stim sto opcija za radio nece raditi? Meni radio iskreno i ne treba...
http://www.phone.co.yu/mobilni_telef...e_telefona.php Ovde sam uporedio D900 i D900i .......i nisam video znacajnih razlika! Ali dobro...kako vi kazete.. Onda cu da ubacujem Firmware za D900, samo mi recite da li mi preporucujete fabricki (noviju verziju) ili Modovan (dajte mi link za taj modovan koji preporucujete). Inace trenutni FIRMWARE mi je D900DXFI1 ..koji je taj, neki stariji predpostavljam jer imam dugo ovaj telefon..
Pozdrav,
Kod Samsung mobaća ne moreš tek tako lupit Firmware na drugi model, ne trebaš tražit okolo jer je to nemoguće, svaki CPU je programiran na rad Firmware, znaci sve one komande koje su u CPU AMR9 klase oni su specialno programirani da samo određen Firmware prihvaća.
Sony i Nokia su dva svijeta, zato ne se zbunjivat od drugih brandova![]()
Pogledaj ovdije, sve je objašnjeno
@ZGTONY
Da može se, u današnjem vremenu je D900i probijen, skoro svi Patchovi iz D900 su napravljeni i za D900i !! Jedini patch koji još fali je Imagine Menu patch za transparent menija i povezivanje grafičkih elemenata u jedan element.
Onda cu da ubacujem Firmware za D900, samo mi recite da li mi preporucujete fabricki (noviju verziju) ili Modovan (dajte mi link za taj modovan koji preporucujete). Inace trenutni FIRMWARE mi je D900DXFI1 ..koji je taj, neki stariji predpostavljam jer imam dugo ovaj telefon..
Zadnji uredio Megahertz : 18-01-2008 u 13:30
Potrebno ti je:
Flash Unlock Kabel za T809, OneNand Downloader za flashiranje, za povezivanje patchova ti treba Resman+Patchs+RXT odgovarajući za Firmware.
Da biš patchirao moraš firmware scanirat jer database od Resmana nije velika. RXT= je kao info resursa u firmware a to može biti slika,zvuk,boje itd.
Znači, ako hoćeš povezivat neki EURO-Firmware sa HR jezikom, onda moraš prije patchiranja ili bilo čega skenirat i očitat i spremit info resursa u database Resmana.
Kad to obaviš tek onda moreš ići mijenjat Font,zvuk,slike ili povezivat firmware sa patchovima!
Ok!!
Koji je poslednji fabricki Firmware za D900 ?I ako moze neko da mi da link do njega. HVALA
Bookmarks