Sad si me smuvao....
Reci sta ti treba i koji FW i za koji mob?...![]()
E jel to ovaj (D900XEFK2_NEON_V23_Internationale_T9_Por_Hrv.rar) ili neki drugi, nevidim nista da je novo - zadnje je za E900( E900XEFG2.7z 28.04.2007).
Meni treba za D900.
Sad si me smuvao....
Reci sta ti treba i koji FW i za koji mob?...![]()
jelly_glass_by.XLR
-G-F-X-
-g-u-y-
GFX - menij od XLR; vidi se da je mocna implatacija bila profesionalno izvedena! Eto, onaj ko nema D900 moze biti od koristi.....
Download: "jelly glass"
Ovako:
CLA: http://rapidshare.com/files/31689251...K2_FINALv4.rar
TFS:http://rapidshare.com/files/31828340..._FINAL_v01.rar
To si flashiraj a onda poslije toga MagicEye_v1-by_eX za D900 i ne zaboravi stavit kvacicu na Don´t Auto Nand Format !!!!
Hvala sutra flesam D900!!!
P.S.
Ako bude sve u redu (a nadam se) imam jos 2 kom od frendova da i njima napravim to isto.
Evo ja stavio K2 i sve napravio sljaka, al nemogu staviti exotica tvoj mod (MagicEye_v1_by-eXotica) nece da ga prihvati!!! U postavkama se pojavi display settings -> MENU -> Menu background - My picture (pojavi se slika od menija al nema ni jedne ikone u meniju) ostanu mi one od K2 neon mod ikone.
Sve je zavrsilo kako treba nije bilo nikakvih gresaka ni problema.
Dal se mogu promjeniti one dvije soft key tipke (prije je bila llijeva MENU a desna tel imenik) - sad mi je lijeva Java games a desna je ostala tel imenik. Ja bi propmjenio lijevu soft tipku. E da i lijeva soft tipka pise MENU a prebacena je na Java games.
Proradio je i tvoj mod![]()
Radi al kad ga stavim pod white skin!!![]()
Sad jos da mogu promjeniti soft key bilo bi super!!![]()
Zadnji uredio BuffetD600 : 03-07-2007 u 19:35
pozz..
zamolio bih nekog za malu pomoć,naime,imam d900 i na Vašem forumu sam našao dosta toga što bih volio dodati na svoj uređaj.
neke sitnice sam uspio sam staviti (npr. pojačavanje zvuke,isključivanje zvuka tipkovnice) ali me zanima što moram napraviti da bi mi display izgledao kao kod Exotice u prvim postovima.
pokušao sam downloadati ono što je ostavio pod linkom (rapidshare) u prvom postu ali izgleda da je file izbrisan tako da nisam uspio.
pa ako ima netko tko je voljan pomoći,da mi to uploada i objasni kako da to ubacim,malo detaljnije jer sam novi u VAšem poslu!
hejla ciao!to ja malo kužim pa malo ne,kako bi se moglo promjenit taj sat i te slike na sasungu d900
samo uz patchiranje i izmejne GFX fajlova to sve promijeniti na softu i onda flashirat. Da ne flashirate ko ludi postoji patch koji vuće informacije sa mem kartice i mozede svaki put bilo sta mijenjat da ne flashirate!
D900XEFK2___FINAL_v01->Da li ovaj TFS ima vec u sebi driver za kameru ili ga treba naknadno ubaciti?
D900XEFK2_FINALv4
D900XEFK2___FINAL_v01
MagicEye_v1-by_eX
Inace mi je to u planu da flasham na mob kad kabal stigne.
Da li se treba stavit kvacica "Don´t Auto Nand Format" kad se stavlja CLA i TFS ili samo kada stavljam TFS?
Zadnji uredio Claylord : 03-08-2007 u 18:41
Zasto bi naknadno ubacivao, u sebi nema driver za kameru jer ti i ne treba, kad flashiras TFS sa sitnim dijelovima onda oznacis Dont Auto NandFormat !!
PS: Svaki mobac u sebi vec ima drivere tako da ti to u principu ne treba a nova verzija drivera jos nije izasla! Cak da bi si stavio kamera driver od D900i nebi ti radilo! Driveri su veoma specificni po svojim postavkama i ovise o softwareu!
Driver je identican kao i prijasnji, ako malo bolje pogledas cak je prijanji driver bolji nego novi.
Sad ko je tu bio pametan i naparvio novi driver i jos reci da je bolji od prijasnje tu se mogu samo nasmijat. Koreanci vole se igrati boga ali ni malo pameti ne zele podijeliti zato ovaj driver u smece...
Novi Firmware-i su razumni, ali HARDWARE je hardware sto se bilo cega tice cak i D900i!![]()
![]()
Kolko sam skuzio ti svi firmware se ubacuju u mo preko Resurce Manager 5.5pro, pa jel mi moze tko reci od kud ga skinuti??
da li se one teme mogu ubaciti normalno ili treba neki poseban kabel i instaliravanje??
npr. ova tema- jelly_glass_by.XLR
aha...a jel komplicirano s tim USB flash kabelom to raditi,stavljat patchove i mijenjati teme,općenito flashat mobitel??inače kolika je cijena tog kabla?
Evo da se pridruzim i sam malo!
Pregledo sam sve i svasta i odlucio sam si stavit sa stranice "samsung-stuff.de" ovaj mod "JJ's D900 Mod D900XEFK2". I stvarno mi se svidja trenutno.
Inace imaju tri vrste tog moda, recimo to kao standard,uGo Transflash i Generell Transflash, sebi sam stavio Generell Transflash mod. Taj mod inace sve cita s kartice tako da mob. ima oko 100mb slobodne memorije isto tako ima i oko 43 teme koje se unzipaju s kartice na samu karticu, jer inace mobitel cita samo 2teme tako da se failovi od teme prekopiraju i automatski se mijenja tema.
Koga zanima vise ovdje moze pogledati kako izgleda mod.
Da li ima itko "Resman" full bilo koji,a da je na ENG? Uspio sam pronac, ali svi su na ruskom jeziku. Pretrazio sam web, torrent i vecinu toga kolko umijem i znam, ali nisam uspio pronac na engleskom!
____ _ ____ _ _ _ ____ ____ ___ ___
|___ |___ |--| Y |___ [__] |--< |__>
jel mi moze neko preporucit neki firmware koji je ovakav odprilike:
- da ima sve one nove dodatne opcije kao npr candid i ovaj tu sa samsung-stuff.de
- vazno mi je da mi tema, znaci sucelje i izgled menija ostanu isti. moze bit jos koja dodatna ali da nisu ovakve ko sa foruma jer oprostite gadne su mi sve full...fontovi su koma, jedino ima par ok animacija kad se puni bat i salje sms.
znaci htio bi nabrijani firmware, koji dodaje mogucnosti npr:
- allows photos to be stores directly on memory card
- built in conversation recorder via side camera button while talking
- direct install of .jar applications + games
- ability to move things on the main screen including clock
- ability to suspend java applications without exiting them
- ability to see percentage of battery life
itd..sto god je jos poboljsano ili dodano kao nova mogucnost.
jel moze neko preporucit neki takav firmware? bitno mi je da izgled ostane isti.
poz i hvala![]()
može jedno pitanje nevezano uz ovu temu mooooliim Vas
kako se na d900i mogu pregledavati office dokumenti
e kupio sam d-900i i fakat loše što nema picsel viewer
Bookmarks