nisam ni sumnjala da je compov to otvorio![]()
nisam ni sumnjala da je compov to otvorio![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ali je nevjerojatno da su svi prokomentirali i rekli gdje su ga zgnječiliIzvorno postao mala
![]()
pa kolko god tema bila glupa...
Seriously?
Sta sad, da nije Compov otvorio, ja bi![]()
meni je najludje bilo jednom kad ja macka ganjala jednog po stanu i kad ga je ugrizla, nakon toga je pola sata kihala i kasljala![]()
de,svi me napadate u zadnje vrijeme
mrzim i ja smrdljive martine,ali tu ih fala bogu i nema previse,ja ga odmah usisam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Imali smo mi jednog u školi, još u osnovnoj. Al onda smo rekli profi pa ga je natjerala da se okupa...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
As ti bedastih životinjaIzvorno postao Drug Mile
![]()
Danas mi je baš jedan uletil u ured,frend mi je odletil od njega 5 metri,a ja sam ga nježno na papir stavil i kroz prozor bacil.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Ljudi, da vas pitam, imate li možda islustva s miševima u kući?
Meni su se pojavili prije nekih 2 tjedna. Do sada sam ih uhvatio na ljepilo dva, jednog većeg, i danas jednog maleckog.
Kažite mi, koje bolesti mogu miševi (kućni, hmm) prenijeti?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
kad smo kod miševa, danas u školi pod satom se jedan malo prošetao, da ste vidjeli cure to je vrištalo oko minutu i kasnije nisu smjele spustit noge na pod
![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Ma, sve te živine mi nimalo nisu drage!
Smrdljivog martina uvijek lagano namamim na komad papira i polako ga prinesem prozoru i onda otresem. Nije me toliko gad toga, ali Boga mi, miševi su prava napast!
A nije ga ni ugodno vidjeti da se šeta stanom, bilo gdje u zatvorenom.
Možda su to sve predrasude, ali volio bih da me netko razuvjeri.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E dobro da sam radio ove godine u dezinsekciji pa ti sad mogu reć sta da napraviš!!! nabavi si otrova za miševe!!! mi svo to tu u Rijeci dijelili besplatno!!! a sa ljepilom nečeš bas puno postići jer se oni naviknu na to pa onda obilaze te kartone na koje si stavio ljepilo!!!Izvorno postao Moby
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Bookmarks