ne mrzi purgere!(svaka čast)
to znači da ćeš poslat? (imaš moj mail)
Hell Ain't A Bad Place To Be
ne mrzi purgere!(svaka čast)
tek došao(došla) malo se zna
poslat ću na forum
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ajd da vas čujem!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovo se pretvorilo u to da ljudi pisu samo da bi vidli kaj neko misli o njima, ajmo ovako, idemo opisivat prvo jednog pa drugog itd, evo wajtboj nek bude prvi
ja izjegavao ovu temu do sad, ali crv mi neda mira...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajmo poceti ima t68i, medicina 4god, ima 147icu crvenu sa 105ks 1.6ts, voli piti
ma ne volim ja piti nego me uvijek napiju. e da, medicina sam 5. GODINA, molim lijepo.
coma - ima sekui šar-planinca, voli siemens, nešto trenira zbog čega se ne odaziva na pozive za zabavu, inače OK dečko, al ****** ide u mioc
i voli ga andrea
![]()
prvo ide sarplaninac pa onda ostala obitelj!kaj si 5. godina, pa onda si 2 god stariji od zappana i goga.
to je nešto loše?Poslao: whiteboy
coma - i voli ga andrea![]()
@coma: da, stariji sam (79. godište sam)
@andrea: ma kakvi, to je poželjno![]()
al si ti coma mioc koji razred i ja san mioc doduše ovi u splitu
naš je bolji![]()
nije nas je najbolji, o tome nema govora!i moj tata je jaci od tvoga
koliko ja znam moj je tata najjači!!!![]()
koji si razred
ja? 3.
nemoj jebat izgledaš mi starije
izgledam puno mladje u stvarnosti pitaj njanjavce
puno puno puno puno mlađe. stvarno. iznenadih se.
evo da budem in...njanjanjanjanja![]()
dobro andrea zbedirala si me nisi trebala bas toliko tih "puno" napisati
@CULE_ST koji si razred?odnosno godiste
hiljadu devetsto osandesets sedmo godište tj drugi razred
ma ajde coma, znaš ti dobro na šta sam ja mislila.....Poslao: coma_zgb
dobro andrea zbedirala si me nisi trebala bas toliko tih "puno" napisati
kažeš dobro sam te provozala ha? a tek da nisam popila onu juice votku...bi ja i brže....ovak mi se nije dalo ispovijedat muriji ak me zaustavi
izgleda da je stvarno bilo veselo na tin susretizin
Bookmarks