eto vidiš, opet sam se sjebao, a negje sam pročitao da imaš neke veze sa Lučkom? al sam opet bio malo pod čokom? sorry, al dogadja mi se u zadnje vrijemeIzvorno postao Ico86
eto, sad znam još jedan info više![]()
-> Smogovac: Purger, kaj ne!?! Ako prati fudbal, onda navija za sveto ime Dinamo... Oko nekih stvari smo se dosta prepirali... Imam feeling da čovjek čvrsto stoji nogama na tlu, i zna što radi... Nekako mi se čini da je malo agresivnije naravi...
@Zero: studiram na TVZ-u, a bliže sam Mercatoneu nego " zrakomlatnog sletališta"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
eto vidiš, opet sam se sjebao, a negje sam pročitao da imaš neke veze sa Lučkom? al sam opet bio malo pod čokom? sorry, al dogadja mi se u zadnje vrijemeIzvorno postao Ico86
eto, sad znam još jedan info više![]()
ico-pa normalo,plava krv skroz...![]()
je raspravljali smo se,ali Bože moj,zato i je forum!
Uvijek među prvima kad treba pomoči+obožava svoju curu![]()
@zero: Mercatone je u stupniku, to ti je odma do Lučkog, a ja sam ti na samom izlazu iz Lučkog (prema Zagrebu)... Nisi ništa fulo... Da aviončeka imam 5 minuta vožnje autom...
@smog: pa naravno da obožavam svoju curu...možda sam zato i malo povučeniji kod nekih stvari...
Neznam jesam li šta napiso o blazzer-u... Ako ne, onda ću sad: moj zemljak, fura se na rock, a ubiti je dobra duša... Voli se zezati... Toliko znam o njemu...
znao sam da nisam bio pijan i da su letili nekia vioniIzvorno postao Ico86
![]()
Izvorno postao zerobravo
Zerobravo,Titov pionir![]()
LOLIzvorno postao Pinocio
Pinocio: dobra duša, zajedno smo prelazil another world![]()
da mi se da uopće učit, prošao bi na prijamnom, no nisam.... fuck!Izvorno postao Ico86
@GoGs> Iznimno kvalitetna osoba i čovjek od riječi da stavom...![]()
Seriously?
i opet mene preskočiše...#%&$#&/#&#%#$&%#$&%#$&%
![]()
šta da kažem o prekograničnom kolegi..... nije da ga baš ne poznam, znam da je ovisnik o symbianu, .sis exenzije si bode u vene, dok je donekle sudjelovao u tematskim forumima, imali smo dosta neslugasica, koje su se uglavnom razrješile, puno je stariji član od mene, no neke stvari mi ipak nisu legle kod njega, vjerojatno ni neće, no otom potom, to ovdje nije ni bitno, konkretno zato i služe rasprave na forumu. u svoje vrijeme bio fan AndrejeIzvorno postao Pinocio
vrhunski poznavatelj Nokije. No iz meni nepoznatih razloga, vrlo brzo je napustio aktivno biti član, sad dodje tu i tamo. Pretpostavka, vratio se DotSiS. Što se tiče fizičkog izgleda, vidio sam jednu sliku slikanu u nekom automobilu. i to bi bilo otprilke to.
Jbt,ovaj ima moj dosijeIzvorno postao zerobravo
Zero,samo da ti kazem,da bih ja rado ucestvovao u tematskim raspravama,ali kod nas cena impulsa otisla za 100% ka gore,a ja sam nazalost jos uvek na jebenom dial-up rezimu,tako da me samo zbog toga nema.Ovo za Andreu cu ti oprostiti,ali ovo za sliku nikako
Zar moje slike da se secas
![]()
E zaista,ova igra nas je nekako zblizila... toliko da je ja jos nisam presaoIzvorno postao ipavli19
![]()
ipavli19,cool lik,koga necete verovati u svom nekom scenariju dozivljavam kao najmladjeg clana foruma,a ni sam ne znam zasto!!!?
lol... previše sam neozbiljanIzvorno postao Pinocio
...
P.S. ni ja ju nisam prešel... al sam si napravil onaj trik i uspel sam preći zadnju scenu... dosta teška...![]()
pavli.. Lagano isphrustriran, neshvaćen.. cvijeće ovog svijeta, nježna dušica.. Kao Casper, the friendly ghost.. Uvijek tu, s nama, siva eminencija..![]()
ma frajer vozi jeepa...treba li ista vishe rec...osim da ima veliku manu loshe izabrati boju kravate....![]()
![]()
-> Jana: živi u Slavonskom brodu (bar tako piše ispod avatara). Novi član na forumu, nisam ju baš nešto zamjetio... Prava "slavonka", voli se šaliti, pa i na svoj račun... Očito joj se sviđa wrangler...
Izvorno postao ::wrangler::
đizus......... idem se ubit
![]()
tesko za opisat -,-Izvorno postao ipavli19
Izvorno postao Ico86
ne studiram na TVZ-u... samo se družim s asistentom
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
hočemo detalje....![]()
i like this guy))
zašt?Izvorno postao Rvs_Gamer
![]()
jana-slatko malo biće ,crne kose,voli se kupati i zahebavati....
voli ići u kino,čitati ,igrati badminton i odbojku,najdraži glumci-willis,smith,de niro itd.
voli popiti koji koktel,pristojna,prava dama,zamalo bila na milijunašu...![]()
uff smogy.. smogy...voli žene. pravi lovac. a opet... mislim da bi više volio da je lovina
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks