Preziva Se Kao Goranp
Preziva Se Kao Goranp
??? šta bi ovo trebalo značit? ne kužim...Izvorno postao jana
-> GOGS: Koliko sam skužio, voli se zafrkavati, a ponekad zna biti ozbiljan... Ako se nevaram, hoće upisati TVZ-Računarstvo ili informatiku... Valjda mu se neda učit (neda se ni meni)...Da mu se da učit, upiso bi FER...
-> Fly_nan: Studira na TVZ-u... Valjda hvata komade tamo, jer je ženske populacije jako malo... Navodno pozna jednog asistenta...Nešto mi to sumnjivo...Voli se zaftkavati i "kuriti" ostale...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico86 - ne znam jesam već išta napisao o njemu, al evo, ispočetka mi se činio skroz odbojan, čitao sam njegove postove, pratio njegov rad tu na forumu, i nikako mi nije ležao, mislio sam da samo pumpa postove, pravi se pametan i sl. No kad sam shvatio da ja u biti nemam pojma uopće šta on piše, te poćeo pratit symbian Nokiu, skužio sam da je čovjek pravi majstor u tome, a ja tudum, koji nemam pojma. Skidam kapu majstoreJoš znam da studira, ne znam koji faks, živi pored Zagreba, negdje blizu zrakomlatnog sletališta.
GoGs - dečko ima zgodnu fendicu, rastura motorolin soft, od iznimne važnosti i pomoći u tom forumu, al stvarno je svakom pomogao.
smogovac - ne znam ništ o njemu, zamišljam ga kao nekog iz Borbaš Security tima, ono, da mu malo fercera desna šaka u nekim trenutcima, ne znam zašto, al stekao sam takav dojam.
::wrangler:: - izvan svake kategorije, pravi mačo men, svako jutro ovim divnim ženama na forumu pridaje mokre snove, seku neću ni spominjat
fly_nan - navodno promjenila friz, kad sam ju ja vidio, imala je crnu kosu, ko crne naočale, visine oko 160-170, nježne ručice, poprsje da te Bog sačuva (), pravi bombonček
jana - fotomodel u svakom pogledu i iz bilo kojeg profilakoristi 3 vremenski taft, onaj iz reklame Hladnog piva, kiša, snjeg, led, tuča, uragan, poplava, vatra, potres, vulkan, lava, ona je uvijek spremna za Bimbijev objektiv
![]()
::wrangler:: - svira Ibaneza, nema se šta više reć
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
zerobravo-tigar cikatić u free time...
-super tip kojeg sam po avataru skužio,istina ne znam pouno o njemu,ali kad posta nešta,ili je kvalitetno ili super zahebancija,fora lik....![]()
nice to meet youIzvorno postao smogovac
![]()
-> Smogovac: Purger, kaj ne!?! Ako prati fudbal, onda navija za sveto ime Dinamo... Oko nekih stvari smo se dosta prepirali... Imam feeling da čovjek čvrsto stoji nogama na tlu, i zna što radi... Nekako mi se čini da je malo agresivnije naravi...
@Zero: studiram na TVZ-u, a bliže sam Mercatoneu nego " zrakomlatnog sletališta"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
eto vidiš, opet sam se sjebao, a negje sam pročitao da imaš neke veze sa Lučkom? al sam opet bio malo pod čokom? sorry, al dogadja mi se u zadnje vrijemeIzvorno postao Ico86
eto, sad znam još jedan info više![]()
ico-pa normalo,plava krv skroz...![]()
je raspravljali smo se,ali Bože moj,zato i je forum!
Uvijek među prvima kad treba pomoči+obožava svoju curu![]()
da mi se da uopće učit, prošao bi na prijamnom, no nisam.... fuck!Izvorno postao Ico86
@GoGs> Iznimno kvalitetna osoba i čovjek od riječi da stavom...![]()
Seriously?
i opet mene preskočiše...#%&$#&/#&#%#$&%#$&%#$&%
![]()
pavli.. Lagano isphrustriran, neshvaćen.. cvijeće ovog svijeta, nježna dušica.. Kao Casper, the friendly ghost.. Uvijek tu, s nama, siva eminencija..![]()
Izvorno postao Ico86
ne studiram na TVZ-u... samo se družim s asistentom
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
hočemo detalje....![]()
i like this guy))
Bookmarks