Ajde ovako, da dma opišem par osoba iznad:
Pinocio: djeluje mi nekako neozbiljno, djetinjasto (zbog avatara), inače neznam ništa o njemu... Vjerojatno malo visi na forumu jer tek sad prvi put čuje za rospaya-u...
rospaya: dobar forumaš, nije mu teško pomoći kada ga nešto pitate...
Zerobravo: Super član. Koliko znam studira FER, pa kad završi biti će: Fasovani Elektrotehnički Računalac. Očito ganja cure sa filozofkog...Uvijek je voljan pomoći, i puno se trudi i doprinosi kvaliteti foruma, pogotovo tamo u Series60 dijelu foruma...
Observer: Ko što mu i nick kaže, promatra... Koliko sam ja na forumu, mogu reć da čovjek stvarno sve promatra, i onda se ubaci (u pozitivnom smislu)...
Drazen: nisam ga prije uočio...
Compov: što reći o njemu... Netko je napisao: Samoprozvani nasljednik člana mačak_os, i to stoji... Sjetimo se anketa lijevo-desno... Očito mu je dosadno u životu pa se zafkava sa takvim temama... Dobro se snalazi u Photoshopu što dokazuju i njegove teme za SE...
XLR8R: Dečko (čovjek) koji je očito pri odabiru nicka gledao Ratovi Zvijezda ili nešto slično...Malo ima čudan nick, i stvarno me zanima što bi trebao značiti... Valjda voli SF serije i filmove... Ako vam može pomoći, pomoći će vam...

Uvijek je voljan pomoći, i puno se trudi i doprinosi kvaliteti foruma, pogotovo tamo u Series60 dijelu foruma...
Odgovori uz citat
Bookmarks