Inzistiram na objašnjenju:Izvorno postao Bimbi
1. koja dvojica?
2. koji objektiv?
ON-TOPIC:
Evo, Bimbi je primjer osobe o kojoj ama baš ništa ne znam (osim da je moderator i da voli SE telefone - al' to piše i u profilu).
Inzistiram na objašnjenju:Izvorno postao Bimbi
1. koja dvojica?
2. koji objektiv?
ON-TOPIC:
Evo, Bimbi je primjer osobe o kojoj ama baš ništa ne znam (osim da je moderator i da voli SE telefone - al' to piše i u profilu).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
offtopic:Izvorno postao BlueDevil
1. radi se o dvojci gurua s foruma, jedan je izrazito plav u faci, dok je drudi takodjer plav i grize li ga grize
2. ...to prepustam vama na volju...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
2. Koliki ti je raspon zoom-a BD? Ti ziher imaš neki sa fiksnom fokalnom duljinom... (al nije širokokutni)Izvorno postao BlueDevil
OK, sori na offu, nisam mogao odoljeti...
ON-topic (tek toliko da se izvučem) - opis BD-a u kratko: BD vozi jako velik auto. Pitate se zašto?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Uh...ovaj off se isplatio!Izvorno postao whiteboy
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
vidite šta sam iskopao.šta kažete da nastavimo?
ja sam za! baš simpa!Izvorno postao zerobravo
![]()
samo ne kužim! sad bi ja tebe trebao opisat svojim riječima ili??![]()
mama ti sestra!
pročitaj malo postove sa 1. i 2. stranice, pa ćeš skužit kak to funkcionira.Izvorno postao FaberOSK
![]()
nezna kako da opiše zerobravoa, posjeduje super mobač![]()
Hm... što da napišem o ipavli19 , kad ga neznam...
Kako piše sa strane, mlad je, očito se fura na maricu (avatar), koristi VIP jer još u srednjoj pa mu je važno da se SMS-ovi jeftini... Stvarno neznam šta napisati o osbi iznad... (nadam se da te nisam ipavli19 uvrijedio...)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks