Izvorno postao fly_nan
a stash mi plavushe sa malim sisama i nemamo previse izbora
))
a jana se krpari uz sponzoruše![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao fly_nan
a stash mi plavushe sa malim sisama i nemamo previse izbora
))
jana... krpari se uz sponzoruše, voli sex u troje, ima male sise i plavuša jehebenooo.. viš... stvari se otkrivaju same od sebe
![]()
![]()
BOQTE NI SAMA TO NISAM ZNALA O SEBI
![]()
čoeče koja analiza![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
deep mansigmundfrojdovska....
Fly nan? She diggz meDobra dobra..
![]()
...a šta reći - prezgodni >the man< forumaš koji može bit i lice s naslovniceIzvorno postao ::wrangler::
... uglavnom ok tip koji ponekad ima veoma dobre izjave...
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Navodno zna više o "vjevericama" od discovery channela, ne gleda tv, prati nogomet iz nama muškarcima nepojmljivog razloga - nogometašaIzvorno postao fly_nan
i jedva čeka da ode na more
(mene slobodno presločite, nisam mogao odoljeti)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
još nema nikakvih odvratnosti i perverzija??!!![]()
eminem ---> romantična dušica. malo mi se čini da je ljubomoran na wranglera zato što wrangler plijeni pažnju djevojaka svojim izgledom a ustvari ne kuži da i on jednako toliko privlači pažnju ali svojim emocijama ispunjenim postovimafura neku ozbiljnu spiku. stavio me na msn listu a do sada nije izmjenio niti jedno slovo samnom
strejnđ...
wrangler ---> studira pravo, živi u rijeci, voli zabrazditi do u sitni satčini mi se zanimljiv iako sam ga zamjetila tek nedavno (di si bio do sada mačak
).. pccc.. BIK po horoskopu... ma čo'eče
![]()
misli da ga diggam??!! pccc svašta...
X ---> voli dobar lounge, d&b, house, progressive. zavolio je i gotan nedavnoljuti se kad mu se upada u riječ
živi na moru a okupo se svega dva put ovo ljeto
strejnđ... voli nogomet. ne voli sisate cure. vrlo je kreativan i voli svašta uhvatiti svojim kamericom na mobitelu
![]()
![]()
@Eminem> Pa on je za zajebanciju... za što drugo bi on bio?![]()
Seriously?
a šta si se ti odmah javio ?!![]()
vidim vratio se doktor kojeg ja jako volim...
Fly_nan
Ima kuul nick, voli tam neke ekstravagantne slikiceobozava SF crtanu seriju Futurama, vrlo vjerojatno je da joj pashu i druge SF serije i fimovi
Vjeciti student (ko i ja), obozava more, presume zbog kitolova
voli potegnuti dimek tam neke chudne biljke i ima tam neki nabrijani aftek
I jos na kraju nie mi sliku poslala tsss > ocito zaborvljiva jaako![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
sused iz zagorja, voli si popit a onda drugi dan kuka kak ga boli glava![]()
dadilja-slatka djevojka,koja se pali na symbian ,super curka iz susjedstva,ali brijem da ima neku divlju stranu![]()
smogovac? Latentna tetka.. laje laje laje laje..![]()
![]()
mene pak uvjek preskočite![]()
jeep-Izvorno postao ::wrangler::
![]()
??? šta bi ovo trebalo značit? ne kužim...Izvorno postao jana
e vidiš.. ovo je već bolje.. dva frajera se hvataju u koštac ... još da im je neki ring sa blatom ufff a oboje čelavi.. a oboje zgodni... a ovaj jedan ima tijelo apolona (mora kad trenira martial art) ... a site for sore eyes
![]()
ipavli19.. pccc 15god.. heba te pa između nas je generacijski jaz![]()
-> GOGS: Koliko sam skužio, voli se zafrkavati, a ponekad zna biti ozbiljan... Ako se nevaram, hoće upisati TVZ-Računarstvo ili informatiku... Valjda mu se neda učit (neda se ni meni)...Da mu se da učit, upiso bi FER...
-> Fly_nan: Studira na TVZ-u... Valjda hvata komade tamo, jer je ženske populacije jako malo... Navodno pozna jednog asistenta...Nešto mi to sumnjivo...Voli se zaftkavati i "kuriti" ostale...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico86 - ne znam jesam već išta napisao o njemu, al evo, ispočetka mi se činio skroz odbojan, čitao sam njegove postove, pratio njegov rad tu na forumu, i nikako mi nije ležao, mislio sam da samo pumpa postove, pravi se pametan i sl. No kad sam shvatio da ja u biti nemam pojma uopće šta on piše, te poćeo pratit symbian Nokiu, skužio sam da je čovjek pravi majstor u tome, a ja tudum, koji nemam pojma. Skidam kapu majstoreJoš znam da studira, ne znam koji faks, živi pored Zagreba, negdje blizu zrakomlatnog sletališta.
GoGs - dečko ima zgodnu fendicu, rastura motorolin soft, od iznimne važnosti i pomoći u tom forumu, al stvarno je svakom pomogao.
smogovac - ne znam ništ o njemu, zamišljam ga kao nekog iz Borbaš Security tima, ono, da mu malo fercera desna šaka u nekim trenutcima, ne znam zašto, al stekao sam takav dojam.
::wrangler:: - izvan svake kategorije, pravi mačo men, svako jutro ovim divnim ženama na forumu pridaje mokre snove, seku neću ni spominjat
fly_nan - navodno promjenila friz, kad sam ju ja vidio, imala je crnu kosu, ko crne naočale, visine oko 160-170, nježne ručice, poprsje da te Bog sačuva (), pravi bombonček
jana - fotomodel u svakom pogledu i iz bilo kojeg profilakoristi 3 vremenski taft, onaj iz reklame Hladnog piva, kiša, snjeg, led, tuča, uragan, poplava, vatra, potres, vulkan, lava, ona je uvijek spremna za Bimbijev objektiv
![]()
::wrangler:: - svira Ibaneza, nema se šta više reć
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
zerobravo-tigar cikatić u free time...
-super tip kojeg sam po avataru skužio,istina ne znam pouno o njemu,ali kad posta nešta,ili je kvalitetno ili super zahebancija,fora lik....![]()
nice to meet youIzvorno postao smogovac
![]()
Bookmarks