hahahhaahhahahahah dakle molim lijepo..koke i krave zaboraviteIzvorno postao whiteboy
))
maca,misich, pilence..tako neki deminutivi prolaze
![]()
![]()
Uzalud vam trud svirači...Izvorno postao BlueDevil
Erika se zbuni čim se neka živina spomene...
Tak sam i ja bio krivo shvaćen kad sam neka "vimena" spomenuo, odmah je skočila ko (uh, bolje da ne spominjem životinje), a moja opaska uopće nije išla na nju...
Uglavnom, najbolje da se ne s erikom ne povezuju nikakva animalna obilježja, instinkti, porivi, životinjske potrebe, brutalni animalni... Ma shvatili ste...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hahahhaahhahahahah dakle molim lijepo..koke i krave zaboraviteIzvorno postao whiteboy
))
maca,misich, pilence..tako neki deminutivi prolaze
![]()
![]()
Na sta konkretno mislis?Izvorno postao lili
![]()
p.s.vazno obavestenje za sve:
PinociO nema veliki nos![]()
Pa de si, pile?![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Štakorčiću mali, zmijice mala, bambi slatki mali....Izvorno postao erika
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Deminutivi? Hmmmmmm... Imam ja jedan deminutiv za koji se kladim da NE prolazi![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
BD slusam? ........Izvorno postao BlueDevil
Štakorčiću mali, zmijice mala, bambi slatki mali....
ma pazi njega al se raznjezioo ...buci buci![]()
Zadnji uredio erika : 28-09-2005 u 13:24
get a room.![]()
![]()
nu,odma apartment.daš prst,ona ruku oće.
![]()
Kaj ćete vas dvoje, troje, koliko-vas-je-već i ovaj thread pretvorit u on-line barenje?![]()
Pinochio, WB, BD i Erika...imate i PM za poruke tipa ovih u ovome topicu, a ima vec i par slicnih tema koje ste opsjeli slicnom tematikom...da ih sad ne navodim!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala Bimbi na upozorenju, moje isprike... ima čovjek pravo, pa da ne dosađujemo ljudima po svuda, ajmo se koncentrirat na jednu temu u četaonici, može i cafeu, ali nek bude onda samo za to (uz, naravno, PM).
Doduše prestali smo s tim ovdje još 28-og (bar sam se ja tako nadao), ali je netko izgleda obnovio temu...
On-topic:
Bimbi: svestran čovjek raznih interesa, odlično se kuži u optiku (fotiće) i od velike je pomoći forumašima na tom polju. Staložen, inventivan, odličan moderator.
Zadnji uredio whiteboy : 02-10-2005 u 19:32
nizi od mene, slabiji od mene, pametan, doktor, voli cugat i uvijek se ubije da nemre hodat, ima dobar ukus za aute, zivi u sminkerskom kvartu...
tuče cure, krade mobitele, inače strašno jak i visok. istuko nereda. pravi reper. može popit užasno puno. nije pijan niti nakon cijelog gutljaja pive.Izvorno postao coma_zgb
samo nemoj me operirat ili doć s kirurškim nožem blizu mene i bit ćeš mi najbolji prijatelj![]()
Nadam se da si zaboravio staviti smajlić na kraju rečenice.Izvorno postao whiteboy
jak nije , visok isto , reper je , sumnjam da moze popit uzasno puno , za ostalo neznam..
govorim o comi
grutn-dolazi iz gruntovca,lokalno mjesto sa birtijom u Hr. zagorju...farba kosu u crno,voli slikati(u žargonu-fotografirati),slušati mp3,upadati prof. u riječ i grliti puričku i sanju...voli dobar alkohol i vw...zna Dinamovu himnu i ima doma odijelo...tko ga zna blizak mu je,i za kraj najveća potpora svojoj obitelji...
čupavac koji misli da je Gruntovec u Hrvatskom Zagorju i kojem je teško uzeti malo kartu Hrvatske i ponoviti gradivo iz zemljopisa.
dobar grah daleko se čuje
forumash sa najljepšim desktopom, anti-antialkoholičar
ja sam vec opisao Tomu :bunny:Izvorno postao Pinocio
Izvorno postao Bimbi
Ispricavam se![]()
Uvijek u pravu. Da ga se naći u mračnim uličicama. Djeca ga se boje. Pušta zanokticu.
Edt: ovo je sodom bio u pitanju, čini se da je izbrisao svoj post
Zadnji uredio Bimbranica : 05-10-2005 u 12:58
Bookmarks