----prije bih rekla turistaIzvorno postao Pinocio
![]()
----prije bih rekla turistaIzvorno postao Pinocio
![]()
P-uno priča
I-ima viliki nos
N eče mu se...
Obožava Eriku
Cilj mu se oženit
Ima sve od adidasa
Oduvijek zna što hoće..
Na sta konkretno mislis?Izvorno postao lili
![]()
p.s.vazno obavestenje za sve:
PinociO nema veliki nos![]()
Kancelar...!? S obzirom na tvoje ambicije... ovo se odnosi na buduce vreme![]()
Loool
I opet
Loool
I tako dalje...
Pa de si, pile?![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Deminutivi? Hmmmmmm... Imam ja jedan deminutiv za koji se kladim da NE prolazi![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
BD slusam? ........Izvorno postao BlueDevil
Štakorčiću mali, zmijice mala, bambi slatki mali....
ma pazi njega al se raznjezioo ...buci buci![]()
Zadnji uredio erika : 28-09-2005 u 13:24
get a room.![]()
![]()
nu,odma apartment.daš prst,ona ruku oće.
![]()
Kaj ćete vas dvoje, troje, koliko-vas-je-već i ovaj thread pretvorit u on-line barenje?![]()
Pinochio, WB, BD i Erika...imate i PM za poruke tipa ovih u ovome topicu, a ima vec i par slicnih tema koje ste opsjeli slicnom tematikom...da ih sad ne navodim!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Izvorno postao Bimbi
Ispricavam se![]()
Hvala Bimbi na upozorenju, moje isprike... ima čovjek pravo, pa da ne dosađujemo ljudima po svuda, ajmo se koncentrirat na jednu temu u četaonici, može i cafeu, ali nek bude onda samo za to (uz, naravno, PM).
Doduše prestali smo s tim ovdje još 28-og (bar sam se ja tako nadao), ali je netko izgleda obnovio temu...
On-topic:
Bimbi: svestran čovjek raznih interesa, odlično se kuži u optiku (fotiće) i od velike je pomoći forumašima na tom polju. Staložen, inventivan, odličan moderator.
Zadnji uredio whiteboy : 02-10-2005 u 19:32
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nizi od mene, slabiji od mene, pametan, doktor, voli cugat i uvijek se ubije da nemre hodat, ima dobar ukus za aute, zivi u sminkerskom kvartu...
tuče cure, krade mobitele, inače strašno jak i visok. istuko nereda. pravi reper. može popit užasno puno. nije pijan niti nakon cijelog gutljaja pive.Izvorno postao coma_zgb
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nadam se da si zaboravio staviti smajlić na kraju rečenice.Izvorno postao whiteboy
samo nemoj me operirat ili doć s kirurškim nožem blizu mene i bit ćeš mi najbolji prijatelj![]()
jak nije , visok isto , reper je , sumnjam da moze popit uzasno puno , za ostalo neznam..
govorim o comi
grutn-dolazi iz gruntovca,lokalno mjesto sa birtijom u Hr. zagorju...farba kosu u crno,voli slikati(u žargonu-fotografirati),slušati mp3,upadati prof. u riječ i grliti puričku i sanju...voli dobar alkohol i vw...zna Dinamovu himnu i ima doma odijelo...tko ga zna blizak mu je,i za kraj najveća potpora svojoj obitelji...
looooooooolIzvorno postao smogovac
![]()
ko ja ?![]()
...nakupilo vas se...ajmo redom...
@WB...izgleda da te koma dobro pozna, inace otvoren, uporan, covjek od mnogo znanja
, jedini "sef" na forumu kojega sam upoznao...zbog njega zam uvelike i ostao tu na forumu (molim suzdrzati se od nastranih komentara
)
@coma...o njemu ne znam nista, mislim da je ratoboran, bavi se svim od boksa do K1, u slobodno se vrijeme tuce i pije, nadam se da ne izgleda tuzno kao lik na njegovom avataru
@tomo...wayne, krivonogi wild west nostalgicar, skuplja kaubojske sesire i kravate, pije wiskey i upravo po 100 ti put gleda Alamo u drustvu nekoga rodezijanca
@erika...zadar (jedan od naneupecatljivijih gradova na Jadranu), dobro na fotkama ispada, ima tu forumasa (zna se na koju dvojcu ponajprije mislim) koji stvarno ne bi imali nista protiv da im stane pred objektiv, rod fotke nije problem...portret, figura...akt
, brbljava otprilike kao lili ili grunt
@bimbranica...imenjakinja![]()
@ grunt...metroseksualac, brije na svakodnevno tusiranje i pranje
, zivi u losem kvartu
(susjedi smo), i ima komp za koji me uopce i ne cudi da ne zeli raditi
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
čupavac koji misli da je Gruntovec u Hrvatskom Zagorju i kojem je teško uzeti malo kartu Hrvatske i ponoviti gradivo iz zemljopisa.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks