Pozdrav svima. Moj prvi post na forumu... Pa da propitam. Kupio K750i u vipu, normalni, ne vodafone live! i sve super. Ali ne mogu updateat fw... I jednog dana riknu slusalice, odem u servis, imam garanciju, kazem im da mi usput i srede fw... dodjem za dva dana, slusalice trebam dobit nove koje trenutno nemaju, fw nisu napravili. Ostavljam ga opet, kazu, bit ce za dva sata... bio je za dva dana... stavili su mi vodafone fw i tipke nisu radile sto sam skuzio 200 m od EM-a... i vracam se natrag... i kazem da ne rade tipke i zasto su mi dovraga stavili vodafone... i kazu bit ce za dva sata.... dva sata kasnije, tipke rade, opet vodafone... blah blah malo svadjanja, pa su dofurali neku curu servisera koja bi trebala kuzit o cem ja pricam... i ona kaze sto se imam zalit za vodafone, pa aparat je kupljen u vipu ("da, i?" op.a.) dammit... i nakon objasnjavanja da vodafone imaju vodafone natpis na maski i da je fw bio normalan kazu da dodjem za dva sata.... *sigh* tad je bio gotov... i da skratim, fw je sad normalan, ali ne znam hoce li to kakvih posljedica ostaviti na mob. tipa da ce mi stavit vodafone preko seusa i tako... i da, stavljen mi je R1DB001 na kojem je zvuk crappy.... e sad, jel mogu preko FAR-a popraviti taj zvuk a da ne mijenjam fw? i koliko je to riskantno... jel itko prckao po iznutricama s tim i ima iskustva da podijeli. Hvala svima ako ste procitali post do kraja i (hopefully) odgovorili...![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks