Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

K750i, problemi, firmware i FAR

Pozdrav svima. Moj prvi post na forumu... Pa da propitam. Kupio K750i u vipu, normalni, ne vodafone live! i sve super. Ali ne mogu updateat fw... I jednog dana riknu slusalice, odem u servis, imam garanciju, kazem im da mi usput i srede fw... dodjem za dva dana, slusalice trebam dobit nove koje trenutno nemaju, fw nisu napravili. Ostavljam ga opet, kazu, bit ce za dva sata... bio je za dva dana... stavili su mi vodafone fw i tipke nisu radile sto sam skuzio 200 m od EM-a... i vracam se natrag... i kazem da ne rade tipke i zasto su mi dovraga stavili vodafone... i kazu bit ce za dva sata.... dva sata kasnije, tipke rade, opet vodafone... blah blah malo svadjanja, pa su dofurali neku curu servisera koja bi trebala kuzit o cem ja pricam... i ona kaze sto se imam zalit za vodafone, pa aparat je kupljen u vipu ("da, i?" op.a.) dammit... i nakon objasnjavanja da vodafone imaju vodafone natpis na maski i da je fw bio normalan kazu da dodjem za dva sata.... *sigh* tad je bio gotov... i da skratim, fw je sad normalan, ali ne znam hoce li to kakvih posljedica ostaviti na mob. tipa da ce mi stavit vodafone preko seusa i tako... i da, stavljen mi je R1DB001 na kojem je zvuk crappy.... e sad, jel mogu preko FAR-a popraviti taj zvuk a da ne mijenjam fw? i koliko je to riskantno... jel itko prckao po iznutricama s tim i ima iskustva da podijeli. Hvala svima ako ste procitali post do kraja i (hopefully) odgovorili...

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nebi ti trebali stavljati čist soft ako si ga kupio u vipu,žena ima pravo.Ako si pito preko suesa dali moreš stavljati soft odgovor je da,ako imaš čisti software seus će ti ubuduće stavljati čisti software,a ako imaš vipov stavljat će ti vipov.Preko fara nemoreš sound promijeniti,jedino da preko davincia 13.7 staviš raniji soft ako imaš cid39 telefon pa ti se promijeni sound,ako ti je cid49 nemoreš ništa raditi sa njim!
    A baš sam mislio staviti taj najnoviji soft koji ti imaš,što je stvarno zvuk sheban,misliš kad puštaš sa zvučnika ili na slušalicama?
    Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma soft je originalan, nije bio vodafone, ali su mi u EM stavili vodafone. na cellu pise quickshare a ne vodafone. oni su se zeznuli. u tom je fora. zenska u EMu nije ni znala da vip prodaje i mobove koji nisu vodafone brandirani.
    i mislis na cid36. da, 36-ica je. mislio sam samo da se fileovi za zvuk prebace na mob jer ima dosta tih tweak fileova (driveri za kameru npr.). za slusalice ti ne znam reci jer su moje jos uvijek pokvarene, ali zvuk je na zvucniku tisi

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha onda probaj sa ovime samo si skini prijašnji soft koji je bio i updataj ga.

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24157
    Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. k750i i bluetooth problemi
    By mrcina in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 15-06-2006, 09:58
  2. Problemi sa SE K750i
    By M@jsto_R in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 19-03-2006, 14:13