mislim da je garancija u mobisu..
ispravite me ako grijesim
Zanima me dali su jamstva alternativnih trgovina mobitela(Ve-mil,Hgspot...) ujedno i mobis jamstva? Naime pri kupnji nokie 3120 u proslogodisnjoj t-mobilovoj akciji sam dobio mobisovo jamstvo od 2 god. Danas odem na internet potraziti cijene nokie 5500 i vidim da ve-mil prodaje taj model za 2850kn sa 2 god. dok mobis prodaje isti model za 3000kn sa 1 god. jamstva. Nije mi jasno kako neka alternativna trgovina moze davati duze jamstvo od mobisa? Dali mozda ve-mil daje jamstvo na neki drugi servis?
mislim da je garancija u mobisu..
ispravite me ako grijesim
je je........Izvorno postao mmiillee
- Red-Gsm.net -
A to jamstvo iz vemila, jel pokriva besplatanu zamjenu firmwarea kao ono iz mobisa ili samo otklanjanje ozbiljnih gresaka?Izvorno postao RedkinG
sve garancije jednako pokrivaju jer ih iz ve-mila šalju u mobis,ne popravljaju se u ve-milu![]()
Ispricavam se za ono sto sam napisao da je jamstvo u mobisu 1god., danas sam bio tamo i rekli su mi da je sada jamstvo za sve mobitele 2god. Znaci u vemilu je samo 150kn jeftinije, jamstvo je isto.
lega vidim da si iz osijeka za "softversko ažuriranje" kako oni to nazivaju ćeš čekat cca mjesec dana - ja sam čekao 3230 42 dana.Ako fizički odneseš u servis možda je brže...kontam da je.
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Ne znam sto su ti radili sa tim mobitelom 42 danaIzvorno postao iwek
, ja sam im dao 7610 prosle godine i softwersko ažuriranje su obavili za 2-3dana. Jesi barem dobio neki mobitel kao zamjenu dok je ovaj na servisu?
Bookmarks