Kaj sad imas 2 os-a na mobu? Biras na bootanju kojeg ces ili si samo na Qtopiji?
Kaj sad imas 2 os-a na mobu? Biras na bootanju kojeg ces ili si samo na Qtopiji?
Zadnji uredio Sljaka : 08-12-2006 u 20:43 Razlog: Prostačenje je ovdje zabranjeno!!!
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Dva OS-a, ili bolje dva smartOS® Symbian i linux Qtopiu, pri bootanju moba biraš koji ćeš startatiIzvorno postao Pharcyde
![]()
Evo link na video kako to sve izgleda, nisam ja snimaio, ali bitno je da vidite o čemu je riječ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4oCOV5cgQOo
aj sad ovak: imam sve kaj si naveo osim ngage_mode.sys...megaupload me gnjavi, ne da mi skinut, pa ak bi ti se dalo dignut na rapid
ugl. neki kratki postupak, kaj po redu treba raditi, jer sam u ponedjeljak opet na terenu![]()
zahvaljujem
EDIT: evo, baš sam stavio crystal patch....ovo je odlična stvar, nisam ni znal da postoji. Brdo novih opcija i poboljšanja.....hehe, mislim da se bum s linuxom zabavljal drugi vikend, do onda bum malo užival u ovome![]()
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 09-12-2006 u 19:11
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Prestanite spamati temu s izjavama kako je nešto super, odlično, kako Andrija može biti ponosan i sl. Takvi postovi ne služe ničemu, samo se izgube potrebne informacije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da ja pitam
jel ja mogu onda normalno Symbiana koristiti i sve?
ono pošto je ovo još bugovito, a trebaju mi nekad kamera i bluetooth
i još jel vidi linux cijelu mmc ili samo neki svoj dio, i isto pitanje za symbiana (vidi li linuxov dio kartice)? (ovo kontam jer je bilo nekih čuda kad windows ne vidi linuxa na kompu)
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
kada pališ mob možeš birati da li hoćeš normalni symbian S60 ili pak linux Qtopiu
BTW kompletan linux se nalazi na MMC kartici
Linux vidi samo onaj dio MMC koji je particioniran kao linux ext2 particija.
Isto vrijedi i za Symbian.
Zato kupiš veliku MMC i nemaš nikakvih problema.
Linux ti zauzima najmanje 96 MB na kartici. Ako hoćeš više, to će biti free prostor koji će linux vidjeti.
Ja sam MMC od 512 MB npr. stavio kao 128 MB linux particija, 32 MB swap particija (potrebna za rad linuxa) i cca 350 MB za Symbian
sad zna li ko mi odgovoriti. zelim staviti linux na nokiu symbian. da li bi to radilo, jer je i nokia i sx1 symb.
Bookmarks