e.....meštre![]()
znači sve fercera osim kamere ili?
e.....meštre![]()
znači sve fercera osim kamere ili?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne radi kamera, zna se srušiti kad uđem na neku opciju, tipa namještavanje "Power managmenta", ima bugova... Ipak je to portanje linuxa na SX1 djelo entuzijasta, koji su nevjerojatan posao napravili dosad, a sada se trude ukloniti sve bugove i učiniti sve funkcije telefona upotrebljivim.
Slanje poruka i telefoniranje rade![]()
Izvorno postao andrija
ludnica!!! znači kad se sve sredi nema druge nego opet kupit SX1!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Kaj sad imas 2 os-a na mobu? Biras na bootanju kojeg ces ili si samo na Qtopiji?
Zadnji uredio Sljaka : 08-12-2006 u 20:43 Razlog: Prostačenje je ovdje zabranjeno!!!
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Dva OS-a, ili bolje dva smartOS® Symbian i linux Qtopiu, pri bootanju moba biraš koji ćeš startatiIzvorno postao Pharcyde
![]()
Evo link na video kako to sve izgleda, nisam ja snimaio, ali bitno je da vidite o čemu je riječ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4oCOV5cgQOo
aj sad ovak: imam sve kaj si naveo osim ngage_mode.sys...megaupload me gnjavi, ne da mi skinut, pa ak bi ti se dalo dignut na rapid
ugl. neki kratki postupak, kaj po redu treba raditi, jer sam u ponedjeljak opet na terenu![]()
zahvaljujem
EDIT: evo, baš sam stavio crystal patch....ovo je odlična stvar, nisam ni znal da postoji. Brdo novih opcija i poboljšanja.....hehe, mislim da se bum s linuxom zabavljal drugi vikend, do onda bum malo užival u ovome![]()
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 09-12-2006 u 19:11
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Prestanite spamati temu s izjavama kako je nešto super, odlično, kako Andrija može biti ponosan i sl. Takvi postovi ne služe ničemu, samo se izgube potrebne informacije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks