Procitao sam da nisi jos uspio, no mislio sam da su ove slike tvoje![]()
Procitao sam da nisi jos uspio, no mislio sam da su ove slike tvoje![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
I ja sam isto mislio to... brijem da sam si sprzio tipkovnicu jer kad sam vidio slike poceo sam sliniti hehehe... dobar djir je to sa sx1...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
You may start to drool again coz Qtopia is ON baby!![]()
Napokon, u zadnje vrijeme i nisam imao puno vremena za to, ali nikad nisam posumnjao u sebe![]()
Znači, najvjerojatnije sam trenutačno jedini Hrvat koji ima dual OS na mobu. Baš sam ponosan.
Recenziju očekujte za dan - dva![]()
e.....meštre![]()
znači sve fercera osim kamere ili?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne radi kamera, zna se srušiti kad uđem na neku opciju, tipa namještavanje "Power managmenta", ima bugova... Ipak je to portanje linuxa na SX1 djelo entuzijasta, koji su nevjerojatan posao napravili dosad, a sada se trude ukloniti sve bugove i učiniti sve funkcije telefona upotrebljivim.
Slanje poruka i telefoniranje rade![]()
Izvorno postao andrija
ludnica!!! znači kad se sve sredi nema druge nego opet kupit SX1!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Kaj sad imas 2 os-a na mobu? Biras na bootanju kojeg ces ili si samo na Qtopiji?
Zadnji uredio Sljaka : 08-12-2006 u 20:43 Razlog: Prostačenje je ovdje zabranjeno!!!
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks