...samo da kažem da Qtopia na naaaaajvećoj legendi od mobitela, Siemensu SX1 još malo pa postaje strvarnost u 'Rvata![]()
očekujte više detalja kroz par dana...
...samo da kažem da Qtopia na naaaaajvećoj legendi od mobitela, Siemensu SX1 još malo pa postaje strvarnost u 'Rvata![]()
očekujte više detalja kroz par dana...
drzim ti fige... wow linux na mobu![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
he he treba malo jače držati fige, jer je zapelo.
Uspio sam dobiti boot ekran od linuxa, ali mi zapne prilikom učitavanja.
Sad je preostalo "samo" da riješim taj problem![]()
Bit će valjda!
samo napred Andrija![]()
svi smo mi "Andrija" !
Go for it, mate!!!![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Evo ja sam zapeo i ne mogu dalje, ponestalo mi je i ideja što napraviti da se pomaknem sa mrtve točke.
Zato ću vođen uvjerenjem da je više glava pametnije od jedne podijeliti sa vama moj dosadašnji istraživački rad kako bi ujedinjenim snagama pokušali doći do krajnjeg cilja kojem težimo - LINUXA NA SX1![]()
Ovo portanje Linuxa na SX1 je još u alfa fazi, tako da nije rečeno da će vam ikad i proraditi, kao što npr. meni nijeIpak, ima i onih koji su po mojim koracima uspjeli dobiti linux, a ni sami ne znaju zašto meni ne radi isto.
Što je potrebno:
1. Drugi najbolji mob svih vremena - SX1 (odmah poslije SL45i)
2. Linux instaliran na PC![]()
Ali nemojte se odmah plašiti, možete nabaviti i samo neku LIVE CD distribuciju linuxa (ja imam Mandrake Move Live CD) koja se ne treba instalirati već se samo pokrene kao boot CD kod restarta kompa
3. Čitač memorijskih kartica i neku MMC karticu (128 MB ili više)
4. Cristal Patch C2F+ Link
Posebna moddana verzija flasha za SX1 koja ima sve patcheve potrebne da bi linux proradio. Detaljnije o C2F+
P.S. Preporučam ju instalirati čak i ako ne mislite stvljati linux jer će SX1 s njime biti barem duplo bolji.
5. APatcher Link
Program s kojim se primjenjuje Cristal Patch.
6. Winswup fullflash verzije 15 (potrudite se sami naći) i driver za Winswup Link
7. N-gage_mode.sis Link
Aplikacija kojoj je namjena omogućavanje igranja igrica za N-Gage na SX1, a nama će biti potrebna da oslobodi što više memorije za pokretanje linuxa.
[B]8. linux_on_sx.zip Link
9. Uboot Loader v.1.4 for Symbian S60 Link
Loader za pokretanje Linuxa
Kada sve ovo nabavite onda mi se javite za daljnje upute![]()
ček i kako izgleda taj linux na mobu? jel možeš uopče zvati onda ili?
Bookmarks