da tako nesto,no sacekat cemo dok zavrse pa cemo ukoliko bude kao firmware samo puknut u mob i to je toIzvorno postao Krompirko
![]()
da tako nesto,no sacekat cemo dok zavrse pa cemo ukoliko bude kao firmware samo puknut u mob i to je toIzvorno postao Krompirko
![]()
Da ja samo priupitam koja je svrha stavljanja linuxa na SX1?
Ok, znam da to samo po sebi nema neku suvislu svrhu, osim samog entuzijazma, medjutim opet me zanima sta nakon toga? Nijedan symbian program nece raditi, ili postoji neka varijanta da se programi prekompajliraju na linux?
postoje programi za linux... ez brige, kao i za windows mobile...
cuj, imao sam i WM i symbian S60 i Uiq... i mogu reći da su se svi kako kad rušili... zablokira mob i take spike...
pa da vidimo jel linux ozbiljniji...
prvo, svi vole novi design, a ovaj linuxov je predobar...
uf...
kad god netko postavi pitanje zasto staviti, na to se odgovori sa drugim pitanjem... zasto ne...
Nisam nikada imao priliku isprobati Qtopiu na mobitelu, no na PPC-u je moguce cuda raditi s time. Qtopia Linux je jednako smartphone OS kao i WM/S60 i ostali...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...samo da kažem da Qtopia na naaaaajvećoj legendi od mobitela, Siemensu SX1 još malo pa postaje strvarnost u 'Rvata![]()
očekujte više detalja kroz par dana...
drzim ti fige... wow linux na mobu![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
he he treba malo jače držati fige, jer je zapelo.
Uspio sam dobiti boot ekran od linuxa, ali mi zapne prilikom učitavanja.
Sad je preostalo "samo" da riješim taj problem![]()
Bit će valjda!
Bookmarks