OK sad smo se ishvalili, a da ne bi neki rekli da se samo hvalimo vraćamo se na temu. Za početak bilo bi dobro kad bi preveli te korake i stavili to ovdje tako da lakše raspravljamo.
Edit: Vidim da nisam bio dovoljno jasan. Dosta offtopica!!!
OK sad smo se ishvalili, a da ne bi neki rekli da se samo hvalimo vraćamo se na temu. Za početak bilo bi dobro kad bi preveli te korake i stavili to ovdje tako da lakše raspravljamo.
Edit: Vidim da nisam bio dovoljno jasan. Dosta offtopica!!!
Zadnji uredio Sljaka : 28-10-2006 u 23:13
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovako stvari stoje.Poslao sam jucer e-mail glavnom moderatoru koji je poceo radit linux na sx1,i rekao mi je da je to jos u fazi razvoja i da za sad funkcionira.Medjutim pitao sam ga da li mi moze opisat postupke rada,a on kaze da nema trenutno vremena pisat sve to u detalje,ali kad kompletno to zavrsi i kad sistem komplatno sjedne na sx1 poslat ce mi detaljno sve objasnjeno.
Eto toliko od mene za sad,pa par dana cu se opet cut s njim pa cemo vidjet kako stvari napreduju![]()
za sad je ustanovljeno da ima problema sa kamerom, i povezivanjem ( bluetooth te irda ) i da bi to radilo, mora se patchati dodatno nakon instalacije...
pa vjerojatno da rade na nekom kompletnom flashu koji će se sam puknut u mob ko firmware inace...
da tako nesto,no sacekat cemo dok zavrse pa cemo ukoliko bude kao firmware samo puknut u mob i to je toIzvorno postao Krompirko
![]()
Da ja samo priupitam koja je svrha stavljanja linuxa na SX1?
Ok, znam da to samo po sebi nema neku suvislu svrhu, osim samog entuzijazma, medjutim opet me zanima sta nakon toga? Nijedan symbian program nece raditi, ili postoji neka varijanta da se programi prekompajliraju na linux?
postoje programi za linux... ez brige, kao i za windows mobile...
cuj, imao sam i WM i symbian S60 i Uiq... i mogu reći da su se svi kako kad rušili... zablokira mob i take spike...
pa da vidimo jel linux ozbiljniji...
prvo, svi vole novi design, a ovaj linuxov je predobar...
uf...
kad god netko postavi pitanje zasto staviti, na to se odgovori sa drugim pitanjem... zasto ne...
Nisam nikada imao priliku isprobati Qtopiu na mobitelu, no na PPC-u je moguce cuda raditi s time. Qtopia Linux je jednako smartphone OS kao i WM/S60 i ostali...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks