Tehnicki gledano, radi se o Trolltechovoj Qtopiji koja nije napravljena za SX1, nego za neke druge, native linux based mobitele. Tako da je ovo ubaceno na nju na istu foru kako moze biti i na 6600 ili 6630 (npr.).
Tehnicki gledano, radi se o Trolltechovoj Qtopiji koja nije napravljena za SX1, nego za neke druge, native linux based mobitele. Tako da je ovo ubaceno na nju na istu foru kako moze biti i na 6600 ili 6630 (npr.).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da istina je da se radi o qtopiji,i realno je moguce da se ubaci u 6600 i 6630,samo prakticki to nitko zasad nije napravio.Sto ne znaci da nece,ali proslo je dosta vremena tako da cisto sumnjam da ce se netko s tim igratIzvorno postao rospaya
![]()
Čuj deči ako to nitko još nije probao tu ste vi da probate!![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
hehehe![]()
Razlog zašto to nije i nikad neće biti napravljeno za neku Njoku je - SX1 je car i legenda među mobitelima, što nažalost po ljubitelje Njokia, one nisu. Siemens je oduvijek bio naj marka za igranje i patchanje flasha.
Ako netkom padne na pamet braniti Njoku, ne vrijedi/uzalud vam trud svirači, u pravu sam![]()
OK sad smo se ishvalili, a da ne bi neki rekli da se samo hvalimo vraćamo se na temu. Za početak bilo bi dobro kad bi preveli te korake i stavili to ovdje tako da lakše raspravljamo.
Edit: Vidim da nisam bio dovoljno jasan. Dosta offtopica!!!
Zadnji uredio Sljaka : 28-10-2006 u 23:13
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovako stvari stoje.Poslao sam jucer e-mail glavnom moderatoru koji je poceo radit linux na sx1,i rekao mi je da je to jos u fazi razvoja i da za sad funkcionira.Medjutim pitao sam ga da li mi moze opisat postupke rada,a on kaze da nema trenutno vremena pisat sve to u detalje,ali kad kompletno to zavrsi i kad sistem komplatno sjedne na sx1 poslat ce mi detaljno sve objasnjeno.
Eto toliko od mene za sad,pa par dana cu se opet cut s njim pa cemo vidjet kako stvari napreduju![]()
Bookmarks