mislim da mora biti rs dv MMC(reduced size dual voltage multimedia card)![]()
Zanima me da li za 6680 mora memorijska kartica bit dv ili može i onda od 3.3V ,glupo mi je kupovat pa da ne radi ,pozdrav,zahvaljujem na odgovorima
mislim da mora biti rs dv MMC(reduced size dual voltage multimedia card)![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
MORA biti...
Jer mob daj 1,8, a ne 3,3V... Ova od 3,3V ti nebi radila.... I mora biti RS (reduced size) da bi stala u utor za MMC i da bi se mogo zatvoriti taj utor...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala na odgovorima,znam da mora bit rs al voltaža me je zanimala,pozdrav
![]()
voltaza ti tj 1.5Izvorno postao M A R I N
Svagdje je deklarirna voltaža 1,8 / 3,3 V...
Možda kartica radi i na 1,5V, ali sve koje sam ja gledao na njima bi pisalo (tj na kutiji) da su 1,8/3,3 V...
voltaza je 1.8 v i 3.3 v
question-----Ima li 6680 ili 6681 u sebi FM-radio? Thx![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ima![]()
ajd, da još malo pitam . kakav je mob inače ne računajući symbian. samo mislim kao mob. s kojim bi se mogo usporedit od SE. jal kompliciran. ja sam na SE pa nisam ziher dal se malo prebacit. inače sam ima 6600. kakva je razlika u odnosu na 6600?![]()
Sljaka!
Nemaju radioIzvorno postao M A R I N
OgromnaIzvorno postao AutoXpert
kaj sad , imaju fm ili ne?? e jeste face. ta razlika je vjerojatno na bolje?
Sljaka!
Nemaju FM radio. Nemaj, nemaju. Pogledaj na nokijinoj stranici ili bilo gdje di su specifikacije dotičnih telefona.Izvorno postao AutoXpert
istina , nigdje ne piše da ima ! al , reko, da nisu zaboravili napisat .
Sljaka!
6680/6681 NEMA radio... N70 ga ima... Ako se nevaram, taj radio su počeli "ugrađivati" tek od N serije...
Iskreno, ovu rečenicu ne kužim baš previše...Izvorno postao AutoXpert
![]()
![]()
Ako misliš samo na izradu moba, onda će mnogi reć da je "traljavo" napravljen... ja sam ih držao par u rukama, u t-mobu i svi su bili OK napravljeni...
Nema radio. A kvaliteta izrade je izvrsna, nisam imao nikakvih problema, Ljudi, nemojte širiti dezinformacije![]()
Testis unnus, testis nullus!
Ico, mislio sam mislio sam na završnu obradu i općenito koliko je mob user-friendly, te na što treba pazit prilikom kupnje istog!![]()
Sljaka!
Eto, vidiš i marko6630 kaže da je zadvoljan bio kavlitetom izrade...
E sad, ako si koristio 6600, onda znaš koliko je mob user frendly, makar 6680/81 ima dosta noviju verziju Symba, mob je po mome dosta user-fendly... po tome je bar meni poznato soft kod Nokia...
A na što bi trepo pripazit kod kupnje, je svakako ako ga kupuješ na crno, da ima garanciju... i da nije oštećen...![]()
![]()
Radio definitivno nema. Inace mob je super, ekran je ogroman, a kamera najbolja od 1.3mpix konkurencije.
Mene zanima , zna li netko gdje ima CRNih kučišta za N6681 i da li to uopće postoji.??može kakav link ili bilo kakva informacija.
Sljaka!
Bookmarks