Motorola modem USB driver možda...također ga možeš skinut sa motcluba kao i još neke drivere u "drivers" sekciji.
Motorola modem USB driver možda...također ga možeš skinut sa motcluba kao i još neke drivere u "drivers" sekciji.
She is my sin...
Šta taj drajver? To sam bio skino, jedino sam to mogao pronać, ali to prepaznaje mob kao modem valjda... Ah, vidit ću kad dobim mob...
Skinuo sam taj driver, sad sam ga instalirao tako da si napravim teren da samo prištekam mob i da sve radi (bar se nadam da će tako bit). Sad je sve instalirano i taj driver ti se ovako predstavio:
Motorola Handset USB driver.
Znači to ne mora biti samo kao modem, ista je stvar i kod Samsunga - njegov se program zove Easy GPRS pa bi čovjek pomislio da se radi također o GPRS modemu a nije...
Ne znam, probat ću kad dobijem kabel pa ću javit "nalaze"
![]()
She is my sin...
E da...
BTW kaj misliš dal će taj kabel bit dobar ili treba neki poseban Motorolin kabel?
Mislim, nije neka cijena - desetak kuna, al kaj ću se sad šetat po ZGu ak ne radi?
Ja sam si to nekak zamislio da bi to trebalo radit s tim kablom...pošto to nije Siemens da je bitno dal je Ignition pin omogućen ili ne...
Kaj misliš?
She is my sin...
dal vi ljudi, na www.motclub.com napikavate po španjolskom ko i ja ili sam ja piglu panglu pa ne vidim di je ona lijepa engleska zastavica?! Za programe skinut nije bed, ali htio bi proučit ovo: upgrade svih Vxxx na v600! Skineš nešto pa onda još nešto pa pokreneš nešto,... ali ja ne znam ni riječ španjolskog!! Da bar malo više gledam sapunice sa sestrom i bakom!![]()
E stari moj ne napikavam ja po španjolskom, jednostavno odi na www.altavista.com stisni dole translate i onda će ti otvoriti stranicu on-line prevoditelja. U njemu odabereš spanish-->english i upišeš što te zanima. konkretno neki tekst veličine do 150 znakova. Meni je to pomoglo, sve sam skužio. A ak ti i dalje ne uspjeva, budem ti ja "preveo" altavistom, samo mi ostavi tekst koji te zanima
BTW sapunice me više ne interesiraju, možda John Rambo, al Brazilci me nešto ne privlače![]()
She is my sin...
Ma 99% će radit s običnim kabelom. Čak su i u mobilu napisali nešto tipa "mogućnost jeftinog povezivanja s kompjuterom običnim usb kabelom". Kad sam ga ja bio spojio, on je registrirao da je nešto priključeno, ali je tražio drivere.
BTW za te čudnovate upgradeove piše Sólo para expertos
Znači samo za stručnjake, tak da ne preporučam da ne zajebeš nešto.
Ak se bude kaj moglo napravit, valjda će marOOn imat mogućnost ugradnje novog softvera (ako već i nema?)
She is my sin...
OK thanx Gen - idem ja možda danas, a možda i sutra po kabl.
Cheers
She is my sin...
Pa ne čini mi se tak komplicirano. Skineš PST, P2K driver i novi softver. otvoriš program, loadaš softver i stisneš "flash" i to je to. Naravno ako sve ide ko po loju.Poslao: Zvonimir
BTW za te čudnovate upgradeove piše Sólo para expertos
Znači samo za stručnjake, tak da ne preporučam da ne zajebeš nešto.
Ak se bude kaj moglo napravit, valjda će marOOn imat mogućnost ugradnje novog softvera (ako već i nema?)
Ipak, ne znam dal bi se odlučio na to. Ak se nekaj malo sj*** mo'š se pozdravit s telefonom. ...poznajući kompjutore uvijek se nekaj sj***.
BTW ovaj altavista translator je super! Jedino kaj "mobitel" sa španjolskog na engleski prevodi kao "moving body".![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
nek mi netko kaze kako prebacit java igre priko kabela na mob?
MIDway 2.8... trebao bi radit... potraži si ga.
BTW ja sam uspio spojit C450 i PC bez beda, driveri instalirani, postoji jedna caka da moram petljat po registryu zato kaj su XPi tvrdoglavi, al OK...
Ali najžalosnije je što još nisu izdali soft za C450 nego je još uvijek tu stari za C350 s kojim na žalost ne mogu prenijeti melodije i slike...zasad samo kalendar, imenik, SMSanje.
Kažu ljudi sa motclub da se malo strpimo...
Ali sve u svemu stvar dela.![]()
She is my sin...
za slike i melodije imas "mobile phone tools" na stranicama motclub
zahebaje me malo mid way koji bi trbao port izabrati ako imam usb
koji bi driver treba imat ja se sjecam da sam stavlja onaj p2k
Jay -stari moj...vjeruj mi da sam SVE probao, tak da bez brige. Skinuo sam SVE moguce programe i niti u jednom nisam nasao opciju za prijenos melodija i slika.
Na tvojoj V300 je normalno da mozes slike i melodije prenosit, ali ja nemam tu opciju u mobile phone tools.
Tu opciju valjda imaju samo T serija i V serija s kolor displayevima.
Za C350 postoji dosta programa koji to rade, i rade normalno. Ali za C450 još nisu prilagodili te iste programe tak da ne rade...nažalost.
Čini se da ću morat čekat dok ne izbace nove verzije programa...
She is my sin...
a imas li rjesenje mog java problema
Od drivera si skini na motclub pod rubrikom "drivers" ultima P2K pack. Imas ga odmah na vrhu stranice, taj driver instaliras. A sad sto se MIDway tiče - ne znam da li će ti radit...ja sam samo predložio što bi možda trebalo radit.
She is my sin...
kako da instaliram te drivere?
inace izgleda da sam prebacio raymana na mob ali je u stanju duha tj. nigdje ga nema, a cini mi se da zauzima prostor
E da, postoji i ta fora da kad nesto upises na mobitel - da jednostavno ne mozes pristupiti. Tak sam i ja ko fol uspio upisat melodiju, ali je nigdje nema?!?!
Iste probleme imaju i mnog drugi korisnici...barem C450.
Inace - taj driver ti ne treba, tj. ako će ti trebat - onda će se pojavit "new hardware found" u taskbaru i tražit će te drivere. Znači - ako te ne pita za drivere - ne trebaju ti.
Barem je tako ovdje, pitao me za drivere tek kad je PST probao nešto raditi po mobu pa su windowsi našli par novih uređaja, npr. Motorola Communications Interface i sl..
Ne znam za V300, stvarno ne znam...možda da malo sam pogledaš...
She is my sin...
bas spustam pst pa cu pogledat
poludia sam!!! nista neradi kako triba!
pst ima pristup mobu ali zajebaje!
flashat nemogu jer mi govori o nekom security keyu a stvarno nemam pojma o cemu je rijec!
skinem mp3 melodije sa motcluba a radi samo MI2, a ostale su kao ostecene!
wallpapere mi resizea na 160*220 neznam zasto
ako vidite nekog golog tipa na ulici koji trci i urla to sam ja
ipak sam rjesio problem resizea
i uspio ubaciti Looney toons mp3 ostale nemogu
za sve motorole - www.motocoder.com
Bookmarks