Bas sam planirao sebi kupiti jedan takav mob ali sad si me zabrinuo u vezi primanja 3gp pa se nadam da ces ovdje javiti da li si rijesio problem ili ne.
Nadam se da hoces jer zbog toga ga si zelim i kupiti
Bas sam planirao sebi kupiti jedan takav mob ali sad si me zabrinuo u vezi primanja 3gp pa se nadam da ces ovdje javiti da li si rijesio problem ili ne.
Nadam se da hoces jer zbog toga ga si zelim i kupiti
Ako bude izložen u T-centru ovdje u RI ja ću sutra probat pa javim odgovor oko ponoći.
I?Izvorno postao sms freak
![]()
ovo u vezi 3gp-a je neki problem SW prirode....čini mi se da ćemo se morat strpit dok nova verzija SW izađe.....
Evo kao što sam obećao,bio sam (sad je već juče) u T-centru,izgnjavio Sagem sa slanjem i primanjem 3gp videa i onog što sam ja snimao i onog što imam sa net-a.Rezultat je vrlo pozitivan-SVE RADI POTPUNO NORMALNO u oba smjera.
Eto da znate kako nema nikakvih problema sa slanjem videa na i sa Sagema my501c.
Hooh, hvala jer bio sam se malo prestarasio jer nekako mi se svidja na prvi pogled a i detaljno cu ga uskoro "rasturiti" i javiti rezultate testa.![]()
Frendica razmišlja o tom Sagemu za mamu za Božić. Kakva su vaša iskustva. Jel kompliciran za nekog tko ustvari trreba manje više osnovno (sms, pozivi...)
Da li istina da ne moze da svira mp3 pri prijamu poziva?
Bookmarks