Ma to je došlo u onoj t-com akciji sa preplatom. U paketu nije bilo ništa osim kabela za napajanje. Pošto se može proširit sa mem. karticom, da prebacim na nju pa onda na mob? Ali pokušat ću sa ovim programom pa se javim.![]()
Ma to je došlo u onoj t-com akciji sa preplatom. U paketu nije bilo ništa osim kabela za napajanje. Pošto se može proširit sa mem. karticom, da prebacim na nju pa onda na mob? Ali pokušat ću sa ovim programom pa se javim.![]()
Prebaci igre na mem.karticu (ako je telefon napravio folder Java ili sl. kopiraj u njega) pa probaj pokrenuti,možda ponudi instalaciju.Izvorno postao pecamanijak
Proba sam sa par programa ( večina ih niti ne prepoznaje mob. a ostalo samo tel. imenik i poruke) Onaj koji si mi reka ne prepoznaje. Ništa, sutra kupujem mem.karticu, jer je ionako mislim uzet za mp3-ce i ostalo, pa cu vidit dali to pali.
Tenks:-(
Još jedna pizd.. kod ovog mob. Ne može primat video (.3gp) od drugih mob. bluetoothom. Probao sa Nokia6600. Mp3-ce bez problema, ali ovo ne? Aj ti reci! Svašta. Probat ću i sa drugim mob., baš me interesira da li može primat i od drugih.
pogledaj da file nije zaključan na toj 6600.Izvorno postao pecamanijak
Nije zakljucan sam sam ga radio. Problem bi mogao biti u formatu , jer kad ga snimam neki film s njim onda je veličine 128x60. Pa bi to moglo biti to. Ipak to nije symbian. Bas se na nekom postu dopisujem s nekim u vezi njega pa mi kaže da i on ima problema s instaliranjem jave. Nemam neke želje za igrama ali bi volio da mogu stavit poneki java software.
Usb mini kabel je riješenje za sve.Još da skontam .3gp...
Bookmarks