JUP!
Velicine standardnog banera, ne vece...
Korsinici koji su na 56k mogu u postavkama foruma iskljuciti prikaz slika i time olaksat otvaranje postova.
Da
Ne
Mislite li da bi več jednom (admin ili moderatori) trebali omogučiti stavljanje slike u potpis??
JUP!
Velicine standardnog banera, ne vece...
Korsinici koji su na 56k mogu u postavkama foruma iskljuciti prikaz slika i time olaksat otvaranje postova.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ja sam za... mislim da ih malo ima 56k a i to je neka kreativnost člana....
Seriously?
Npr:The maximum dimensions are 500w x 120h in pixels and the maximum filesize is 78.1 KB. I biti če sasvim OK,meni na 56k sve super.
450x100 je sasvim dovoljno....
Seriously?
to netreba ić u Mobil # Forum # Obavijesti?
šta će slika u potpisu??
- Red-Gsm.net -
slažem seIzvorno postao RedkinG
nebi smetalo samo da nije preveliko... čak i 350x75 bi bilo najboljeIzvorno postao RedkinG
Seriously?
Mislim da je 400x100 sasvim OK pevo pogledajte ovdje npr. LINK
preveliko, neće to ovdi proć
- Red-Gsm.net -
i meni je to preveliko...
Seriously?
Meni je to OK,ma neka stave,bilo koji size.
Ovo je standardni banner:
460x55px
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
bilo je več riječi o tome....
ogromno...nepregledno......za primejr pogledajte na šta liči dotsis...![]()
eventualno neki minimalistički banner....40x400, max 8kb
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
uuuu kul sigIzvorno postao Ghost Face
![]()
ja sam za sigove... samo da su mali majušni malecki. da ...dotsis je jedan od primjera lošeg rukovođenja forumom. naši modovi su sigurno pametniji pa neće dopustiti takvo bahačenje. smislit će oni neko riješenje da svi budu sretni i zadovoljni![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Mislim da neće bit dozvoljeno tako skoro jer bi ljudi stavljali previše gluposti,broj upozorenja i kazni bi se drastično povećao (i to samo zato što bi većini bilo teško prije stavljanja slike pročitati Pravila vezana uz iste),promet koji forum ostvaruje isto,počela bi se smanjivat preglednost (za primjer,kao što reče i V3rt!g(o) : mene je strah otvorit bilo koju temu na dotsisu više jer od kričavih GIF-ova pomalo bole oči).
nekad sam bio za.. ali sad sam protiv toga, ionako admin nece dopustiti
Toliko da napomenem:
Forum u svojim opcijama nema regulaciju veličine slike, tako da bi se netko mogao sjetiti i postaviti 1600*1200px...
A uostalom, bilo je puno govora o tome...
Ja nisam za...tj ja sam PROTIV!
Jedan razlog je taj zbog korisnika na dail-up-u... Može se isključiti prikaz slika u forumu, ali onda nevidiš neke slike koje korisnici postaju... tako da je to malo...![]()
A drugi razlog je taj što bi onda forum bio nepregledniji (pogledajte dotsis), neznaš di počinje jedan a di drugi post...
Treći razlog je to što se onda povećava promet svima koji su na ADSL-u, makar bi brzo otvaralo, ali bi jelo promet...
Ja sam protiv...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@Ico=Imas pravo tu se slazem..tj ja sam PROTIV!
Jedan razlog je taj zbog korisnika na dail-up-u... Može se isključiti prikaz slika u forumu, ali onda nevidiš neke slike koje korisnici postaju... tako da je to malo...
Vidim na svakom forumu imas mogucnost potpisa sa slikom. Ne vidim zasto je tako lose ipak za one koji imaju Dial-Up to je njihova stvar konekcije. Osobno sam bio na Dial-Up i sta je je da sam se stime morao suocit...
Ipak dajem glas za DA...![]()
Ja sam nekako i za i protiv.. Radije sam za veće avatare (BAREM 15-20kb). Ono na dotsisu je katastrofa; ovako je preglednije, jedino bih uveo još malo fontova za potpise i to je to..
ja sam ZA...![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Pa makar je to jednostavno za riješiti,admin ograniči veličinu sig_a.Izvorno postao Dark
![]()
meni je u principu svejedno...mozda sam vise za protiv....ja sam isto za vece avatare umjesto ovog![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Definitivno PROTIV, ne vidim svrhu toga, mislim da je za izrazavanje individualnosti clanova savim dovoljno sta mogu stavit avatar i potpis... Sve drugo sluzi samo uzaludnom trosenju prometa ili povecavanju vremena dizanja stranice, a naprosto nije vrijedno toga...Ja bi rade da se doda jos jedan red za potpis![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Kao prvo, o radu foruma se ne raspravlja u kafiću, slijedeći tko to napravi dobit će dovoljno vremena da detaljno prouči pravila.
Drugo, o tome je već raspravljano i objašnjeno je zašto ne.
Treće, ako nekog zanimaju detalji neka koristi opciju search.
EOD
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks