O ovome svemu se vec prilicno pricalo, potrazi malo po forumu.![]()
Neznam da li to tako treba biti, ali slova đšćčž mi uzmu 91 mjesto u SMS poruci.
Doslovno dva slova napišem i već sam u drugoj poruci!
Kako se mogu rješit najjednostavnije t-mobile-ovih gluposti u mobitelu (u zborniku: download, t-zones)
Da li je pametnije ubacit u K750i softver od w800 - u čemu je razlika?
O ovome svemu se vec prilicno pricalo, potrazi malo po forumu.![]()
Naša sam skoro sve - ali nema nigdi za ta hr slova - to mije je prvi i jedini problem za sad
tako ti je i kod mene na V630i! Najjednostavnije je ne upotrebljavati znakove za hrvatska slova i to je toIzvorno postao Mister_Nice
![]()
Zar to zapravo nije greška u softwareu koji stavlja t-mob ???
Ne da mi se to reklamirtat sad, tek sam ga dobio
To nije nikakva greška do T-mobovog softa...
Pretraži malo cijeli forum jer se o tome pričalo (u Symbian Nokia dijelu foruma, ali čini mi se i u SE dijeli, ali ne vezano za K750, već za K700 ili tako nešto)....
Ako odeš reklamirat, ispašćeš pomalo glup... Jer to nije nikakva greška na mobu... Naši znakovi (č,š,ć,ž,đ) se broje kao više znakova...
tako je i tako će valjda uvijek i ostati...
O promjeni softa, postoji tema:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19182
Ubuduće malo "PRETRAŽIVANJE" koristi...
Mislim da ovo treba, jer teme već postoje (ili su jako slične)
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo riješenja za sve koji muku muče sa HR slovima na Sony Ericssonima:
Prvo - neće vas ubit ako jednom bar pročitate upute koje dolaze sa telefonom jer tamo ima dosta stvari objašnjeno.
Drugo:
Izbornik->Podešenja->Jezik->Unos: ovdje odznači sve osim Engleskog,standard abc i 123...
hvala svima ka jako korisnim informacijama... nadam se da se neljutite što sam otvorio novu temu... možete je sad slobodno izbrisat.
Još jednom velika hvala.
problem rijesen![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks