informacija.., direkt!!
Sto sve treba upisati u formularu?
Eto imao sam jedan stari TELE2 broj, kojem je za 10-tak dana isticao račun, pa rekoh - ajde da ga probam pribacit na VIP, ionako me ništa ne košta (zapravo košta 1 kunu).
Otišao sam u VIP Centar, rekao što želim, gospoda su mi dali da potpišem zahtjev za promjenu broja, platio kunu i dobio Vip karticu koja će za najkasnije 5 dana biti aktivirana. I to je to.
Trebate ponijeti karticu s PUK-om i osobnu iskaznicu. Kad kartica bude aktivirana, račun će biti prazan, a rekli su mi da mogu kupiti i mobitel po nešto povoljnijoj cijeni nego u Vip-Start paketu (mislim oko 100kn jeftinije).
Njihov korinik ću morati biti najmanje 6mj, prije nego opet mogu promijeniti operatera.
Kod T-mobilea je procedura otprilike ista, samo šta se kod njih mora platiti za novu karticu 120kn sa 100 kn na računu. Eto.
Zadnji uredio afroman : 25-10-2006 u 20:49
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
informacija.., direkt!!
Sto sve treba upisati u formularu?
znaci tako bi ja mogao uzeti neku vip kartcu koja je blokirana (istekao racun) i zamijenit za simpu???
Ma upisali su samo podatke iz osobne - zapravo kao registracija novog korisnika, podaci o broju i datumu aktiviranja.Izvorno postao Zabac1
Valjda - javit ću kad meni aktiviraju broj.Izvorno postao jdabic1
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
if{
==Izvorno postao afroman
printf("Da, možeš");Izvorno postao jdabic1
}
al pitanje je dal ova jednakost vrijedi..... nazovi tetu iz vipa, pa pitaj, a moš ju i na kavu pozvatona sigurno sve zna
![]()
Znaci registracija je obavezna....
Ništa bez osobne - znači OBAVEZNO.Izvorno postao Zabac1
Mene nisu ništa pitali o TELE2 kartici, ko zna možda bi moglo proć i sa blokiranom karticom - samo je sad pitanje TELE-ta hoće li to dopustit. Najbolje pitat SZK i to obavezno nazvat bar dva puta za istu stvar, jer sam i ja zvao, pa su mi prvo rekli da se br aktivira za 30-dana????, a zapravo triba pet.
Bookmarks