Čuja sam od prijatelja za taj problem, on je svog odnija na servis i oni su mu tamo nešto radili i vratili nakon 2 dana i od tada u traje po4-5 dana![]()
Čuja sam od prijatelja za taj problem, on je svog odnija na servis i oni su mu tamo nešto radili i vratili nakon 2 dana i od tada u traje po4-5 dana![]()
4-5 dana sa malo koristenja,ali uz redovno slusanje mp3-ca,tesko ce izvuci i dva dana.![]()
To je opće poznato za samsungove baterijeIzvorno postao zmija
![]()
a koliko bi vi da vam traje baterija uz redovito slusanje MP3-a?
i non stop neka poruka pa se pali display i slicno.....kupite mobove sa monokromatskim displayom, bez MP3 playera s imat cete bat po 4-5-6 dana
TDI macht Spass
Bome na bratovu mi SE sa slušanjem mp3 muzike traje 4 dana.
w800 i k750 imaju bolje baterije od bilo kojeg samsunga.
pa nije bas,sve ovisi kaj radis,jel slusas mp3 itd.Izvorno postao zmija
ja imam samsung d600 vec mjesec dana,jedno punjenje izdrzi oko 7-8 dana.istina i nekoristim ga puno(cekam da moj philips savvy vec jednom krepa)
Stvar je u čipu koji imaju mobiteli...npr. na jednom Sony Ericssonu W800i baterija traje po 30-35 sati, dok je ugašen uz slušanje mp3-ca (ekran se povremeno upali kad biraš pjesmu), na MDA Variu sam slušao mp3-ce i nakon sat vremena baterija se ispraznila nekih 3-4 posto na skoro full glasnoći...Samsung ima potpuno drugačiji sistem, tako da nije čudo koliko mu traje baterija...Izvorno postao zmija
Ako hoćete slušati mp3-ce, ljudi kupite si mp3 player, a nemojte kukati koliko vam traje baterija, to je ipak mobitel![]()
Bom Chicka WahWah
Pa daj jesi i naša uspoređivat baterije SE i samsunga, To ti je isto koda uspoređivaš marcedesa i fićuIzvorno postao zmija
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks