-bez brige nisi prvi koji se zalio na bateriju na D600!
-tu si malo pogledaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=D600
Ljudi, molim Vas pomagajte...
Imam d600 od četvrtka i još me baterija nije nijedan cjeli dan izdržala... Mobitel je novi iz Vipa, pod garancijom....
Više nisam ljut nego očajan... Istina bog je da dosta slušam mp3 player, oko sat vremena dnevno ali mislim da ipak ne bi tak smjelo biti...
Kako, zašto, zbog čega?
HVALA!
-bez brige nisi prvi koji se zalio na bateriju na D600!
-tu si malo pogledaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=D600
Ta baterija, a i dosta drugih Samsungovih (koliko čujem) je banana. Mob nakon 4 mjeseca nakon punjenja cijele noći nije izdržao do navečer (na polici, bez upotrebe, primio je jednu poruku (koja je ostala nepročitana) i nije niti jedan poziv došao). S novom novcatom i uz vrlo malo prčkanja izdrži 2 dana, s gašenjem preko noći.
S druge strane, na E530 baterija uz srednje razgovora, pokoju poruku i bez gašenja preko noći drži oko 3-4 dana. Pa ti vidi razlike...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Prvi razlog može biti da nisi formirao bateriju. Više o tome možeš pročitati na forumu. Ako to nisi napravio, onda je to zaheb...
Drugi razlog bi mogao biti softver, odnosno znam da ne nekim modelima bugovit softver zna žderat bateriju bez nekog posebnog razloga...
Bom Chicka WahWah
Ja sam stavio novi firmware i normalno formatirao bateriju na početku i mob je uz korištenje mp3 (15-20 min) 10-tak sms-a i 5 min razgovora radio bar 2,5 dana....Izvorno postao BlueDevil
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
možda sam zeznuo kaj ga nisam na početku stavio punit tih 12 sati... nego sam ga odmah priključio na usb i prčkao po njemu... ali kad nisam znao... dal se može to sad nekako popravit sa punjenjem...?
ma nosi na servis i pravi se glup......
Nije sigurno da ćeš uspjet, al te niš ne košta da pokušaš sad s formiranjem baterije...znači, potrudi se da ga isprazniš prije spavanja i puno ga ugašenog cijelu noć dok se ne probudiš...ne mora se puniti 12 sati, dosta je da ostane na punjaču preko noći...![]()
Bom Chicka WahWah
SMASUNG D600![]()
???..... da, napravi ovko kako ti je El Nino rekao.... tako meni zna izdrzat po 4-5 dana..
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Izvorno postao msmetis3
Isti slučaj je i kod mene. Izdrži mi par sati, bez da uopće ga koristim.
Moj nije iz Vipa...
slusanje mp3-ca jos od samsunga d500 jako guta bateriju.sa prikljucenim sound mateom izdrzala je dva sata.i kad se potpuno formira sumnjam da moze vise od dva dana intezivnog koristenja.meni na k800 drzi jedan dan i to je to.![]()
Ako je baterija dobro formirana, uz normalno korištenje izdrži 3-4 dana, barem na D600. Kad sam imao D600, uzeo sam ga novog, pravilno formirao bateriju i baterija je trajala jako dugo...
Bom Chicka WahWah
Čuja sam od prijatelja za taj problem, on je svog odnija na servis i oni su mu tamo nešto radili i vratili nakon 2 dana i od tada u traje po4-5 dana![]()
4-5 dana sa malo koristenja,ali uz redovno slusanje mp3-ca,tesko ce izvuci i dva dana.![]()
To je opće poznato za samsungove baterijeIzvorno postao zmija
![]()
a koliko bi vi da vam traje baterija uz redovito slusanje MP3-a?
i non stop neka poruka pa se pali display i slicno.....kupite mobove sa monokromatskim displayom, bez MP3 playera s imat cete bat po 4-5-6 dana
TDI macht Spass
Bome na bratovu mi SE sa slušanjem mp3 muzike traje 4 dana.
w800 i k750 imaju bolje baterije od bilo kojeg samsunga.
pa nije bas,sve ovisi kaj radis,jel slusas mp3 itd.Izvorno postao zmija
ja imam samsung d600 vec mjesec dana,jedno punjenje izdrzi oko 7-8 dana.istina i nekoristim ga puno(cekam da moj philips savvy vec jednom krepa)
Stvar je u čipu koji imaju mobiteli...npr. na jednom Sony Ericssonu W800i baterija traje po 30-35 sati, dok je ugašen uz slušanje mp3-ca (ekran se povremeno upali kad biraš pjesmu), na MDA Variu sam slušao mp3-ce i nakon sat vremena baterija se ispraznila nekih 3-4 posto na skoro full glasnoći...Samsung ima potpuno drugačiji sistem, tako da nije čudo koliko mu traje baterija...Izvorno postao zmija
Ako hoćete slušati mp3-ce, ljudi kupite si mp3 player, a nemojte kukati koliko vam traje baterija, to je ipak mobitel![]()
Bom Chicka WahWah
Pa daj jesi i naša uspoređivat baterije SE i samsunga, To ti je isto koda uspoređivaš marcedesa i fićuIzvorno postao zmija
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako, ste imali ovaj problem možda.
Desilo mi se 2x u zadnjih 2 tjedna.
Imam oko 250-300 mp3 na kartici (512mb) i podesio sam si 4 albuma po 30 stvari. Danas mi se opet desilo, da kartica kao da nema, piše EMPTY, isprazne mi se albumi, ja izvadim, vratim karticu, i sve radi normalno, ali prazni albumi onda. Neda mi se opet ići stavljati sve pjesme po albubima..
Je tko imao ovakav problem?
nemam takvih problema, niti s mp3 niti sa baterijom, uz normalno koristenje izdrzi dan i pol do dva sto je skroz ok
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Izvorno postao X-Plosiv
to se meni desava kada npr. preko videa udem u karticu, onda na njoj ne vidim nista osim videa..:bunny:
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Kak ne kužite, nije poanta u baterijama...Sony Ericsson nema niš bolje baterije od Samsunga gledano u globalu...stvar je u chipu u mobitelu, odnosno na načinu na koji se ta baterija troši...Izvorno postao rx-5
To je ista stvar kao i s mp3 playerima...npr. na iPod Shuffleu (koji nema ni ekran koji dodatno jede bateriju) baterija izdrži 10 sati dok na Sonyjevom mp3 playeru (nešto tipa E002 i slično) izdrži bez problema prek 20 sati, dok na ovim stariji izdrži i do 40-50 sati...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks