Izvorno postao m3 power
jel ti se to možda događa na win borg windowsima, imal slićan slućaj, mrežu treba konfugurirati bolje...
Izvorno postao m3 power
jel ti se to možda događa na win borg windowsima, imal slićan slućaj, mrežu treba konfugurirati bolje...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ok tolko se ne kuzim kak da provjerim da li imam win borg windows?Izvorno postao microhard
od danas surfam tako da je modem spojen na usb ali ja to necu, hocu da bude spojen na mreznu, sutra po 4 put u 3 dana furam komp na servis.
EDIT: hvala svima na pomoci
problem rijesio sam, najjednostavnijom metodom uzo cd koji sam dobio s maticnom i instaliro drivere za mreznu karticu i to je to. ali sve jedno moram u servis posto su gore novi windows i ovi tamo su mi zaboravili instalirat nero i power dvd![]()
a ne mislim sad to kupovat! prijedlozi na pm ako ima tko.
Oni ti to ne smiju instalirati, odnosno ti bi morao kupiti te programe da ti ih oni mogu instalirat, al ocito je da to rade na crnjaka ko i vecina firmi...Izvorno postao m3 power
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
a koji program za przenje onda dolazi u paketu s przilicama? sta nista ne dolazi ko software kad kupis przilicu?Izvorno postao Smrt
Ovisno kako s kojom przilicom, ali niti s jednom przilicom ne dobis cijeli Nero, vec Nero Express, il tak nekak.Izvorno postao m3 power
Moja preporuka je da koristis FREE programe kolko god je moguce, imas Clone CD program za przenje odlican je....
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks