taj ip4200 je onaj s 5-6 boja jeli????
ja mislim da kod njega kad kupuješ zamjenske trebaš skidat čip s originalne i stavit taj zamjenski ali dobatr je to printer
taj ip4200 je onaj s 5-6 boja jeli????
ja mislim da kod njega kad kupuješ zamjenske trebaš skidat čip s originalne i stavit taj zamjenski ali dobatr je to printer
je imam ga ja
printer nije dobar
odlican je
printam po cd-ima stalno i slike ispadaju jebeno
imam printer za fotke, bas za fotke i ovaj canon razvija bolje fotke od tog za printera
dosta je brz kod ispisa teksta
zamjenske tinte se rjesavaju tako da se cip sa starih skine i to je to
jedini bed je kaj onda nemres vidjet kolko boje ti je ostalo nego toner moras vadit van pa pogledat
al cuj usteda od 200kn vrijedi toga u odnosu na origigi boje
E200 i printaš na cd-eHTML kôd:cd/dvd printing
rekao sam frendu da si pogleda canon pixma ip4200, dal mu se svida i dal ga zadovoljava cijena. u meduvremenu dok je on odlucival, dobio je printer na poklon od nekog rodjaka. I zanimljivo, dobio je bas taj printer.
eto, printer kupljen,nadam se da ce bit zadovoljan. sad cu i ja znat za sebe kad cu kupovat kroz koji mjesec. hvala svima. pozdrav![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Evo meni je otišo ove dane 6 god star epson stylus 580, u servisu kažu da se ne isplati popravljati.![]()
![]()
![]()
![]()
, bil mi je tak super za moje potrebe.
Sad moram kupit nekaj, al nemam pojma kaj. Neki epson ili canon, cim jeftiniji, sa jeftinom crnom tintom, neću često printat, ono par puta na mjesec.
e za to je savršen ovaj ip 1500
8 postova poviše od mene post
Jel netko zna gdje bi se mogla nabaviti zamjenska tinta za Canon ip 1600 i koliko bi došla?
Uopće nisam primjetil cijenu prije kad sam čitao postove 330 kn, pa to je malo, jel valja šta to, treba mi samo da tu i tam sprintam koji dokument, slikicu koju. Siguran sam da će slova printati, ali opet, 300 kn?Izvorno postao OuttaControl
a tinta 7 kn? koliko ml je crne tinte, i u boji jel jendno pakovanje ili je crvena 7kn, pa žuta 7 kn, koliko boja uopće ima.
Da ne zaboravim nisam našo IP 1500, nego IP 1600, taj je 315 kn, kolko su boje, jel pašu iste kao za IP 1500?
Gledam Epsone, nemaš ispod 500 kn?
Bookmarks