ok, hvala.stavljam na svoj popis![]()
ok, hvala.stavljam na svoj popis![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
dodaj jos 50ak kn i kupi canon pixma ip4200mislim da sam dosadna,svima ga preporucujem...ali kad je taaaaaaaako dobar
eto,ima jeftine zamjenske tinte (40kn komad),brz je,tih,super printa,mozes printati na CDe i tak...stvarno odlican
eh da...i vidjeh da te zanima duzina trajanja tinte...jako dugo...barem meni...a kad sam ga dobila printala sam valjda sve slike kaj sam imala u kompu...tako da...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ok hvala. pogledat cu ga
taj ip4200 je onaj s 5-6 boja jeli????
ja mislim da kod njega kad kupuješ zamjenske trebaš skidat čip s originalne i stavit taj zamjenski ali dobatr je to printer
je imam ga ja
printer nije dobar
odlican je
printam po cd-ima stalno i slike ispadaju jebeno
imam printer za fotke, bas za fotke i ovaj canon razvija bolje fotke od tog za printera
dosta je brz kod ispisa teksta
zamjenske tinte se rjesavaju tako da se cip sa starih skine i to je to
jedini bed je kaj onda nemres vidjet kolko boje ti je ostalo nego toner moras vadit van pa pogledat
al cuj usteda od 200kn vrijedi toga u odnosu na origigi boje
E200 i printaš na cd-eHTML kôd:cd/dvd printing
rekao sam frendu da si pogleda canon pixma ip4200, dal mu se svida i dal ga zadovoljava cijena. u meduvremenu dok je on odlucival, dobio je printer na poklon od nekog rodjaka. I zanimljivo, dobio je bas taj printer.
eto, printer kupljen,nadam se da ce bit zadovoljan. sad cu i ja znat za sebe kad cu kupovat kroz koji mjesec. hvala svima. pozdrav![]()
Bookmarks