Ja ti preporucam da kupis epson stylus photo r245. Printer je odlican (ja ga imam), jako dobra kvaliteta ispisa, jeftna tinta i velika punjenja tinte.Malo je skuplji od 600 kn [660 kn u HG spotu] ali je stvarno odlican printer.
Ja ti preporucam da kupis epson stylus photo r245. Printer je odlican (ja ga imam), jako dobra kvaliteta ispisa, jeftna tinta i velika punjenja tinte.Malo je skuplji od 600 kn [660 kn u HG spotu] ali je stvarno odlican printer.
jel moze slikice 10 x 15 printat? kolko su tinte za njega i jel znas mozda posto ga imas kolko stranica moze isprintat sa jednim punjenjem?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Mozes printat 10x15 slike, original tinta (po pakiranju) za njega je 64 kune u VE-milu, imas 4 punjenja (Black,Cyan,Magenta,Yellow) pa ti sve zajedno kosta 256 kuna, a zamjenska boja u diskontu24 kosta 25 kuna po pakiranju (sve zajedno 100 kuna), a za to koliko stranica mozes isprintat nemam pojma, ima ti svako punjenje po 21 ml, i ja snjim jedva potrosim tintu, uglavnom jako puno mozes isprintati za tu cijenu.Izvorno postao ExCenTric
e to mi se svida, a vjerujem da ce se i njemu svidat. hvala
JA imam Canon ip 1500
platio sam ga 500 kn prije godinu dana
Crna boja 7KN
Boja 9Kn
u diskont24 zamjenska
nemam problema s tim sušenjem iako znam ne koristit printer po mj. dana tako da ti to preporučam
ip 1500 ko i moj Optimum računalima 330 kn...
pogledaj ovde http://www.nabava.net/katalog/katalo...oizvod=3005005
i slike printa dobiješ 5 test papira (samo ne dobiješ bar ja nisam dobio usb kabel ali ima sam od starog skenera) ma odličan printer
evo link na još jedan odličan printer http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...74090056492797
samo boj je skupa 215 kn il 165 kn originalna zamnjensku nisam našao
ok, hvala.stavljam na svoj popis![]()
dodaj jos 50ak kn i kupi canon pixma ip4200mislim da sam dosadna,svima ga preporucujem...ali kad je taaaaaaaako dobar
eto,ima jeftine zamjenske tinte (40kn komad),brz je,tih,super printa,mozes printati na CDe i tak...stvarno odlican
eh da...i vidjeh da te zanima duzina trajanja tinte...jako dugo...barem meni...a kad sam ga dobila printala sam valjda sve slike kaj sam imala u kompu...tako da...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks