ako ti jako smeta klimavost nemoj uzimat, ali ako ti nije veliki problem s vremenom se naučiš.Izvorno postao rx-5
...probaj ju negdje probat pa si sam ocijeni
ako ti jako smeta klimavost nemoj uzimat, ali ako ti nije veliki problem s vremenom se naučiš.Izvorno postao rx-5
...probaj ju negdje probat pa si sam ocijeni
- Red-Gsm.net -
Kolega forumaš T-maca ju ima, i držao sam mob u ruci, a i od još par frendova i mob ima malo lufta kad je zatvoren...
Ali ko što sam već rakao, s obzirom na soft i dizajn, taj luft se lako zaboravi...![]()
E sad, ako nekome smeta što mob ima imalo lufta, onda to nije mob za njega...
Milim da je taj slide-mehanizam malo lošije napravljen nego kod EL71...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
išao sam u T-mobile dućan mijenjat novu ženinu 6280 jer se, po mom sudu, previše klimala (mob, ne žena). isprobao sam 4 druga primjerka i svi su se jednako ponašali osim zadnjeg koji je bio nešto čvršći.
prije toga sam bio nazvao Mobis i rekli su mi da donesem mob ako mislim da se baš previše klima... al bilo mi je jednostavnije mijenjat jer je bilo unutar roka od 3 dana od kupnje.
najviše me smeta klackanje dok se služim vanjskim tipkama na sklopljenom telefonu. s druge strane, oduševljen sam sa kompaktnošću svog EL71...
el71 je remek djelo cvrstoce u odnosu na 6280.
Neznam baš menije nokija bolja a to malo šta klaba da se i pribolit.
klime se samo donji dio uređaja i to jako malo( 1-2mm;gore-dolje). naviko sam se istog dana kad sam ga uzeo. frend mi ima d600 i moram priznat da je "taj donj dio" malo čvršći al se bez obzira na to svejedno malo klacka. to što se malo klacka te ne bi trebalo spriječavati da je uzmeš jer je mob mrak![]()
Mobitel je svakako mrak a to šta se klima na to se navikne![]()
Bookmarks