= Citat = Izvorno postao Marko355
Neko je reko da se na k610i ne dobivaju slusalice...
K 610i podrzava vise formata za video MPEG4, 3GP, Real Video, WMV
dok k710 podrzava samo MPEG4 (to sam procitao na t-mobileu na usporedivanju)
k610 ima 72-kanalne polifornije a k750i 40 kanalne (zvuk je bolji)
Sto se tice joysticka nema ga. Ali mi ne smeta...
OVO OSTALO SAM USPOREDIVAO NA STRANICI SONYERISCONA
Ovo nema k750i
DIGITALNI ZOOM
Bluetooth stereo (A2DP)
WEB PREGLEDNIK - ACCESS NET FRONT PREGLEDNIK...
ZRAKOPLOVNI RAD
Ako misliš uzeti mob samo zbog toga da bi na njemu gledao TV jer ima 3G, onda ti u nije neki razlog za kupovinu moba...
K610 je u prednosti na K750 jer ima malo veći displey (ali ne previše), malo kvalitetnije kućište i nema joystick nego navi-pad, i ima 3G (ali koliko je to prednost, ovisi koliko ćeš to koristiti)... Ja bi rađe radio na mobu nego 3G, jer onda mogu slušati radio i šetati se, a ne piljiti u mob i šetati... (no to je moje mišljenje) To što je noviji neznači da je bolji...
Što se tiče slušalica, ja ih nisam dobio kad sam kupio k610 u t-mobile-u...
To što k610 podržava Real Video i WMV, znači da ćeš to gledati preko 3G (unači plaćati), a K750 podržava i 3gp (provjereno znam), tako da k610 i nema tu neku prednost...
Ovo oko polifonih melodija, hm, razliku ćeš možda primjetiti ako si neki audiofil, jer ja nisam primjetio neku značajnu razliku... možda jedino k610 ima tik glasniji zvučnik od K750.
Što se tiče joysticka, to je boljka na K750, ali nemora značiti da će ti otići nakon nekog vremena, možda se u međuvremenu nešto popravilo po tom pitanju. A osobno meni je puno brže tipkati SMS_ove kad imam joystick nego "navi-pad"...
I K750 ima digitalni zoom, samo u novim verzijama softa nema na najvećoj rezoluciji... Ali nije ni bitno, jer kada koristiš digitalni zoom slike ispadaju dosta lošije. (tako da to nije prednost K610)
Ajde A2DP je OK, samo što stereo služalice dođu dosta para...
Što se tiče Browser-a, oba imaju isti: WAP 2.0/xHTML, HTMLAjde, zrakoplovni rad, koliko ti iskreno koristi... misliš iksljučiti mob i slušati mp3, tj da mob koristiš kao mp3 player... Meni je ta opcija isključena kod paljenja moba... A na K750 se to da lako riješiti stavljanjem softa od W800...

Ako nevjeruš što sam napisao, pogledaj ovu uporedbu...
ispričavam se na podužem postu